Monster Hunter: Legends of the Guild Animated Special komt naar Netflix

Monster Hunter: Legends of the Guild Animated Special komt naar Netflix

Capcom heeft de premièredatum van Monster Hunter: Legends Of The Guild aangekondigd.

Oorspronkelijk gepland voor release in 2019, is deze 3D-geanimeerde aanpassing van de Monster Hunter-serie nu gepland voor première op 12 augustus 2021 op Netflix. Je kunt een nieuwe trailer voor de film hieronder bekijken, samen met aanvullende details via Netflix:

video
play-rounded-fill

Monster Hunter: Legends Of The Guild – Logline

De Monster Hunter-serie is wereldwijd explosief populair geworden sinds de release van de PlayStation 2-game Monster Hunter door Capcom in 2004. Van deze jachtactiegames zijn in totaal 72 miljoen exemplaren verkocht over de hele serie (per 31 maart). , 2021), en veroverde de wereld stormenderhand door coöperatieve gameplay tussen spelers te ontwikkelen door op monsters te jagen in prachtige natuurlijke omgevingen.

De nieuwste inzendingen in de serie zijn Monster Hunter Rise, een game die op 26 maart 2021 is uitgebracht voor Nintendo Switch, en de role-playing game Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, die op 9 juli is uitgebracht voor Nintendo Switch en pc. En nu wordt deze wereldwijde hitgameserie herboren als een Netflix-animefilm.

Deze film legt de setting van het spel vast en speelt zich af in een wereld waar mensen, de natuur en gigantische monsters naast elkaar bestaan, terwijl ze een zorgvuldig evenwicht bewaren.

Een jonge man genaamd Aiden, die zichzelf een jager noemt, beschermt zijn geïsoleerde dorp. Op een dag ontdekt hij dat zijn dorp wordt bedreigd door een oudere draak, een monster dat gehuld is in mysterie. Aiden moet een manier vinden om zijn dorp te redden, verlaat zijn huis en gaat op reis naar het onbekende samen met Julius, een eersteklas jager en lid van de Hunter’s Guild, en zijn metgezellen…

Zo begint een origineel verhaal dat de personages in de wereld van Monster Hunter in de schijnwerpers zet die tot nu toe op de achtergrond zijn gebleven.

De hoofdpersoon van deze titel, Aiden, is hetzelfde personage als de Ace Cadet in Monster Hunter 4 en de opwindende A-Lister in Monster Hunter: World. Deze film vertelt zijn verhaal uit de tijd voordat hij een volwaardige jager werd.

Monster Hunter: Legends Of The Guild Synopsis

Mensen, natuur en gigantische monsters bestaan ​​naast elkaar in de wereld, terwijl ze een zorgvuldig evenwicht bewaren.

Een jonge man genaamd Aiden die zichzelf een jager noemt, beschermt zijn geïsoleerde dorp. Op een dag ontdekt hij dat zijn dorp wordt bedreigd door de Oudere Draak, een in mysterie gehuld monster. Aiden moet een manier vinden om zijn dorp te redden, verlaat zijn huis en vertrekt samen met Julius, een eersteklas lid van de Hunter’s Guild, en zijn metgezellen op een reis naar het onbekende…

*Hunter’s Guild: Het hoofddoel van de Guild is om burgers te beschermen tegen verschillende bedreigingen, waaronder de Elder Dragon, waarvan wordt gezegd dat deze de machtigste van alle monsters is, en om dit ecosysteem te overzien en te onderhouden.

Ad