Monster Hunter Movie – Eerste Teaser Trailer

Monster Hunter Movie – Eerste Teaser Trailer

Sony Pictures kondigde aan dat er een live-action Monster Hunter-film met Milla Jovovich in de maak was. Nou, we hebben nu een eerste kijkje!

De aanstaande film gaat in première in april 2021. Hoewel het kort is, geeft het ons een eerste blik op de hoofdcast die de geduchte Diablos ontmoet!

video

Over de Monster Hunter-film

Achter onze wereld is er een andere: een wereld van gevaarlijke en machtige monsters die hun domein met dodelijke wreedheid regeren.

Wanneer een onverwachte zandstorm Lt. Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) naar een nieuwe wereld transporteert, zijn de soldaten geschokt als ze ontdekken dat deze vijandige en onbekende omgeving een enorme en angstaanjagende monsters die immuun zijn voor hun vuurkracht. In hun wanhopige strijd om te overleven, ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), wiens unieke vaardigheden hem in staat stellen de machtige wezens een stap voor te blijven.

Terwijl Artemis en Hunter langzaam vertrouwen opbouwen, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team onder leiding van de admiraal (Ron Perlman). Geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun wereld zou kunnen vernietigen, combineren de dappere krijgers hun unieke vaardigheden om samen te werken voor de ultieme confrontatie.

Monster Hunter, geregisseerd door Mortal Kombat en Resident Evil’s Paul W.S. Anderson, is gebaseerd op het wereldwijde fenomeen van videogameseries.