Moon Studios – Het volgende spel is erop of eronder

Moon Studios – Het volgende spel is erop of eronder

Sinds de release van hun fantastische 2D-platformgame, Ori and the Will of the Wisps, heeft Moon Studios hard gewerkt aan iets nieuws, en het moment is bijna aangebroken om te pronken met hun vorderingen.

We zijn ons ervan bewust dat het bedrijf momenteel een actie-rollenspel aan het ontwikkelen is, en ze hebben wat meer details over het project met het publiek gedeeld. Om te concurreren met de hoog aangeschreven Diablo-serie, wordt de game net als die games vanuit een top-down perspectief gespeeld. Maar het is nu overduidelijk dat het ontwikkelbedrijf, wil het door kunnen gaan met het spel, eerst positieve feedback van spelers moet krijgen. Op Twitter werd de creatieve leider van de studio, Thomas Mahler, gevraagd naar het geplande nieuwe project.

Thomas Mahler legt uit

Als we er niet in slagen de action role-playing game (ARPG)-industrie volledig te transformeren met onze volgende onderneming, zal Moon uiteindelijk zijn relevantie in de industrie verliezen en uiteindelijk ophouden te bestaan. Hoewel je er nerveus van zou moeten worden, vind ik opwinding in een taak. Diablo, PoE, etc.: we komen achter jullie aan, en moge de sterksten overleven!

Dat is in feite niet hoe de videogamebusiness werkt. Het is een bedrijf dat wordt gedreven door hits.

Mensen zullen ons product kopen als het van hoge kwaliteit is, waardoor we meer goederen kunnen produceren. Als ons product niet werkt zoals verwacht, is de kans groot dat we geen nieuwe kans krijgen.

Je hebt dus de mogelijkheid om op veilig te spelen of voor blut te gaan!

Over Moon Studios

Thomas Mahler, een voormalig filmkunstenaar bij Blizzard Entertainment, en Gennadiy Korol richtten in 2010 Moon Studios op als een onafhankelijk productiebedrijf voor videogames. Gennadiy Korol is nu de CEO van Moon Studios (voormalig Senior Graphics Engineer bij Animation Lab). Het bedrijf schept grote voldoening in het uitgebreide proces van ‘iteratief polijsten’ dat wordt gebruikt bij de ontwikkeling van zijn goederen, die worden gekenmerkt door hoogontwikkelde spelmechanismen. Moon Studios is een verspreide productiestudio, wat betekent dat de teamleden zich in verschillende delen van de wereld bevinden. Dit biedt Moon de mogelijkheid om samen te werken met enkele van de meest bekwame en ervaren personen in de videogamebranche. Moon Studios werkt aan een nieuwe actie-rollenspel die nog niet is uitgebracht. De studio is verantwoordelijk voor de veelgeprezen videogames Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps.