Mortal Kombat 11 – Geannuleerde Joker Designs

Mortal Kombat 11 – Geannuleerde Joker Designs

Zoals Mortal Kombat 11 fans zullen weten, is de nieuwste toevoeging van de game DC Comic’s Joker in zijn selectie. Voordat je in de schoenen van het personage springt, moet je echter eens kijken hoe hij er ook uit had kunnen zien!

video
play-rounded-fill

Koncept Artwork

Spelers met het Kombat-pakket genieten nu van de nieuwe karakter-DLC en vinden een paar leuke extra’s met hem. Een daarvan is het conceptontwerp dat u hierboven ziet. Het geeft ons in het bijzonder een kijkje in de verschillende krabbels die het team voor ogen had voor de look van de Joker in het spel – inclusief enkele die misschien op zijn vele filmontwerpen lijken!

Welke is jouw favoriet van de partij? Of hou je het meest van het officiële Mortal Kombat 11-ontwerp?

Over Joker

The Joker is een menselijke supervillain die bekend staat om zijn verschijning in DC Universe in zowel strips als media. Hij is het meest bekend als de aartsvijand van Batman, is ook de meest bekende antagonist van DC en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste fictieve personages die ooit zijn gemaakt.

The Joker was een van de vele DC-personages die werden gekozen om te verschijnen in de crossover-videogame Mortal Kombat vs. DC Universe. Met de reputatie van de Joker voor ongeëvenaard sadisme en maniakale moordneigingen, is zijn tegenhanger in het crossover-spel de huurling Kano.

De Joker keerde terug naar de Mortal Kombat-franchise in Mortal Kombat 11 als een speelbaar gastpersonage, zijnde het vijfde personage dat beschikbaar is in het Kombat-pakket.

Ad