Mortal Kombat 12 bevestigd voor dit jaar

Mortal Kombat 12 bevestigd voor dit jaar

Tijdens een eerder inkomensgesprek maakte Warner Bros. Discovery bekend dat de langverwachte Mortal Kombat 12 later dit jaar beschikbaar zal zijn op verschillende platformen.

Het jaar 2023 wordt een belangrijk jaar voor liefhebbers van vechtspellen. Dit jaar zullen ook het adembenemende Street Fighter 6 en de legendarische vechtgame Tekken 8 worden uitgebracht. Op dit moment is het niet meer dan logisch dat er weinig bijzonderheden zijn over Mortal Kombat 12, maar misschien hoeven we niet al te lang te wachten tot er een visueel indrukwekkende video wordt uitgebracht.

Executive Vice President of Global Investor Strategy bij Warner Bros. Discovery, Andrew Slabin

“En er komt nog veel meer, waaronder de langverwachte Mortal Kombat 12 en Suicide Squad: Kill the Justice League, titels die beide dit jaar gepland staan ​​met ambitieuze lanceringsramingen,”

Over Mortal Kombat 12

Fans van Mortal Kombat hebben geduldig gewacht op de komst van Mortal Kombat 12, en het lijkt erop dat ze niet lang meer zullen hebben om dit te doen. Er is aangekondigd dat de nieuwste aflevering in de Mortal Kombat-serie dit jaar wordt uitgebracht en we hebben alle details over de game die je erover moet weten.

Mortal Kombat 12 maakt de gedurfde bewering dat het de eerbiedwaardige gevechtsgameplay zal terugbrengen waar fans van houden, terwijl het ook gloednieuwe en sterk verbeterde elementen zal introduceren. Er zullen meer personages, dodelijke slachtoffers en gameplay-modi in de game worden opgenomen. Ook zijn de beelden verbeterd om een ​​game-ervaring te bieden die zowel meeslepender als realistischer is.

Het plot van Mortal Kombat 12 gaat verder waar het gebleven was in de laatste aflevering van de serie. De gebeurtenissen van Mortal Kombat 11, waarin Kronika, de Keeper of Time, werd overwonnen, worden gevolgd door de verhaallijn van deze game. De nasleep van deze oorlog en de repercussies die daarmee gepaard gaan, zullen de primaire focus van het verhaal zijn.

Mortal Kombat 12 zal bij de release later dit jaar geheel nieuwe speelbare personages bevatten. Er zijn suggesties dat bepaalde beroemde personages, zoals Smoke en Jade, een comeback zouden kunnen maken, hoewel de makers nog niet de volledige lijst met nieuwe personages in de game hebben onthuld.

Mortal Kombat is berucht om zijn bloederige en verbluffende sterfgevallen, en Mortal Kombat 12 zal de reputatie van de serie in dit opzicht waarmaken. Spelers zullen geschokt zijn door de introductie van nieuwe dodelijke slachtoffers, en de ervaring zal hen doen verlangen naar meer.

Mortal Kombat 12 bevat nieuwe spelmodi, zoals Tag Team, waarmee spelers zich kunnen aansluiten bij een teamgenoot om het online tegen andere teams op te nemen. Er zijn ook verschillende nieuwe speltypes gepland voor de volgende aflevering. Daarnaast komt er een geheel nieuwe toernooimodus waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden om verschillende incentives en prijzen.

Ondanks dat de makers van Mortal Kombat 12 hebben aangegeven dat de game dit jaar uitkomt, hebben ze nog geen definitieve releasedatum gegeven. Aan de andere kant gaan er geruchten dat de game mogelijk in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar komt.