Mortal Kombat-filmschrijver: houdt van de toon van Deadpool, belofte om NIET te herhalen

Mortal Kombat-filmschrijver: houdt van de toon van Deadpool, belofte om NIET te herhalen

In een interview met Comicbook vertelde regisseur van de aankomende Mortal Kombat-film Greg Russo over hoe hij echt geniet van de balans tussen humor en geweld van Deadpool. Maar hij merkt ook op hoe deze MK-iteratie geen herhaling van de vorige zal zijn.

Over Deadpool

We wilden enigszins eerlijk zijn met de toon van het spel. Dus als je de spellen speelt, zijn er echte inzetten, er zit echte emotie achter wat de personages doormaken, maar tegelijkertijd is het echt leuk. Ik bedoel, Mortal Kombat is altijd heel erg verlegen geweest in de manier waarop het benadert, of het nu gaat om overmatig geweld of gewoon een aantal van de waanzinnige verhaalideeën waarmee ze op de proppen komen.

Ik bedoel, er is altijd dit soort leuke aard geweest.

We hebben naar de games gekeken en toen hebben we ook gekeken naar een aantal filmcomponenten om onze toon mee te vergelijken, en ik denk dat dingen als Deadpool opduiken en we zijn echt van de toon. Weet je, er zit een geweldige humor in, maar als je er een beetje humor uit haalt, zijn er echte personages, zoals echt emotionele inzet achter wat de personages doormaken. Dus dat was iets waar we naar keken naar de toon hiervan.

Het zal leuk zijn, maar het zullen ook duidelijk echte inzetten zijn, echte karakters, echte emotie.

Nieuwe MK-film wordt geen rehash

En de missie voor de nieuwe film is altijd geweest, we willen niet herhalen wat je al hebt gezien. Dat spreekt niemand echt aan, denk ik niet. En die films hebben ze al. Dus tegelijkertijd wilden we een nieuw verhaal vertellen dat spannend gaat worden, maar dat zal trouw zijn aan de overlevering en de games die iedereen kent en leuk vindt.

Dus de missie was eigenlijk gewoon je passie voor het project brengen en laten we uitzoeken wat het beste verhaal is voor een nieuwe filmaanpassing die fris aanvoelt en tegelijkertijd respect voor de game betaalt.

Ad