Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge – Debuuttrailer, lanceert voorjaar 2020

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge – Debuuttrailer, lanceert voorjaar 2020

Warner Bros. Animation onthulde dat Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge nu goed op weg is. Als je graag meer wilt weten, hebben we eindelijk een kijkje!

Warner Bros. Animation heeft een debuuttrailer voor de film uitgebracht, die ons een beter beeld geeft van elk van de hoofdcast met een nieuwe kunststijl! Bovendien weten we nu dat de film ergens in het voorjaar van 2020 zal verschijnen.

video

Over Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

De geliefde Mortal Kombat-videogamefranchise krijgt de geanimeerde behandeling met Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.

De synopsis voor Scorpion’s Revenge luidt: “Gebaseerd op de wereldwijde hitgame gemaakt door Ed Boon & John Tobias, zet Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge het eens in een generatie-toernooi onder de aandacht tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm – een concurrentie die uiteindelijk het lot van de aarde en al haar burgers zal bepalen. Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, moet de grootste vechters van zijn rijk verzamelen om het te verdedigen tegen de kwaadaardige Shang Tsung in de strijd om alle gevechten te beëindigen – Mortal Kombat! ”

Zoals te zien in de trailer van de Mortal Kombat-animatiefilm, speelt Scorpion’s Revenge Joel McHale als Johnny Cage, Jennifer Carpenter als Sonya Blade, Jordan Rodrigues als Scorpion & Hanzo Hasashi, Steve Blum als Sub-Zero, Artt Butler als Shang Tsung, Darin De Paul als Quan Chi, Robin Atkin Downes als Kano, David B. Mitchell als Raiden, Ike Amadi als Jax Briggs, Kevin Michael Richardson als Goro, Gray Griffin als Kitana & Satoshi Hasashi en Fred Tatasciore als Demon Torturer. Batman: Assault of Arkham’s Ethan Spaulding regisseert Scorpion’s Revenge en Teen Titans Go! Vs. Jeremy Adams van Teen Titans schreef het script. De releasedatum voor Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge is lente 2020.