Mortal Kombat Movie – Verhaal details

Mortal Kombat Movie – Verhaal details

Warner Bros . heeft de eerste afbeeldingen van de aanstaande Mortal Kombat-film uitgebracht, samen met enkele aanvullende verhaaldetails.

De afbeeldingen zijn gedeeld via Twitter en geven een eerste blik op Sub-Zero, Jax en meer. De tweets bevestigen ook opnieuw dat de film op 16 april in de bioscopen en via HBO Max zal verschijnen.

Verhaaldetails

Entertainment Weekly publiceerde een interview met regisseur Simon McQuoid, die enig licht wierp op het plot en de personages van de film.

  • De film begint met scènes die het conflict tussen de clans Hanzo (Scorpion) en Bi-Han (Sub-Zero) uitbeelden, gespeeld door respectievelijk Hiroyuki Sanada en Joe Taslim.
  • Het verschuift dan naar het heden, en volgt een nieuw personage Cole Young, een aangespoelde MMA-jager die wordt meegesleept in het Mortal Kombat-toernooi.
  • Andere personages waarvan is bevestigd dat ze verschijnen, zijn Shang Tsung (Chin Han), axe (Mehcad Brooks), Sonya Blade (Jessica McNamee), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang), en Kano (Josh Lawson).
  • De film bevat “bloed, bloed en dodelijke slachtoffers” die “brutaal” en “houd je niet in”. Er zullen ook veel paaseieren zijn, evenals kenmerkende bewegingen en dodelijke slachtoffers die uit de spellen worden gehaald.
Ad