Mythische Pokemon Meltan ontdekt In Pokemon GO

Mythische Pokemon Meltan ontdekt In Pokemon GO

The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo hebben vandaag aangekondigd dat er een nieuwe mythische Pokémon is ontdekt in de wereld van Pokémon GO: Meltan!

Meltan

Meltan is een Pokémon van het Staaltype met een lichaam dat grotendeels is gemaakt van vloeibaar metaal, waardoor de vorm erg vloeiend is.
Meltan

Deze Pokémon kan zijn vloeibare armen en benen gebruiken om metaal te corroderen en het in zijn lichaam te absorberen. Meltan kan elektriciteit opwekken met behulp van het metaal dat het absorbeert van externe bronnen. Het gebruikt deze elektriciteit als een energiebron en voor een aanval flitst het uit zijn oog.

Naam: Meltan
Categorie: Hex Nut Pokémon
Hoogte: 0’08 “
Gewicht: 17.6 lbs.
Type: staal

In Pokémon GO zijn waarnemingen van Ditto die zijn getransformeerd in Meltan gerapporteerd. Professor Oak en professor Willow zijn onderzoek begonnen naar Meltan. Professor Oak, een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van Pokémon-onderzoek, is gevestigd in de Pallet Town in de regio Kanto. In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee !, hij geeft een Pokédex aan zowel jij als je rivaal – en vertrouwt je zijn droom toe om het te voltooien.

Ondertussen, met de hulp van Pokémon GO-spelers over de hele wereld, voert professor Willow zijn onderzoek in het veld uit om de habitats en verspreiding van Pokémon volledig te begrijpen. Hij was eens assistent van professor Oak en hij praat met Oak, zijn mentor, wanneer hij een hapering in zijn onderzoek tegenkomt.

Er is vastgesteld dat Pokémon GO op de een of andere manier de sleutel is tot het ontmoeten van Meltan in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! -updates zullen worden aangeboden naarmate er meer wordt ontdekt over deze mysterieuze Mythische Pokémon.

Pokémon GO, een mobiele game die fans aanmoedigt om Pokémon in de echte wereld te ontdekken en te vangen, kan zowel voor de iPhone in de App Store als voor Android-apparaten op Google Play worden gedownload.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zal exclusief verkrijgbaar zijn voor het Nintendo Switch ™ -systeem op 16 november 2018. Ga voor meer informatie naar www.Pokemon.com/pokemonletsgo