Na aan het denken over nieuwe manieren om games aan te kondigen

Na aan het denken over nieuwe manieren om games aan te kondigen

Tijdens de 80e jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering van Nintendo, vroeg een investeerder naar Nintendo Directs, de manier waarop Nintendo nieuwe titels aankondigde tijdens de uitbraak van het coronavirus en of Nintendo Directs een geschikte methode is om nieuwe games in deze tijd aan te kondigen.

Nintendo-president Shuntaro Furukawa zei dat Nintendo de afgelopen maanden nieuwe titels en DLC heeft aangekondigd via The Pokemon Company’s Pokemon Presents, evenals Masahiro Sakurai’s Super Smash Bros.Ultimate introductie livestream voor Min Min.

Nieuwe manieren verkennen

Furukawa erkent dat Nintendo Directs een geweldige methode is om aankondigingen rechtstreeks aan klanten over te brengen.

Maar naarmate de tijden veranderen, zoekt en overweegt Nintendo nieuwe manieren om nieuwe producten aan te kondigen, aangezien de manier waarop mensen communiceren zich blijft ontwikkelen en veranderen.

Ik kon Nintendo zien spelen in gamepresentaties voor DLC of gerelateerde games, maar waarom zou je ook niet de middelen van het Nintendo Switch (Horizon) -ecosysteem zelf gebruiken om dingen te promoten bij het huidige klantenbestand?

Ad