Nacon Connect – 9 Maart

Nacon Connect – 9 Maart

Volgens de aankondiging wordt op 9 maart 2023 een gloednieuwe Nacon Connect-presentatie uitgezonden. De presentatie begint om 10.00 uur PT, wat overeenkomt met 13.00 uur. ET, 18.00 uur GMT en 19.00 uur CET.

Inhoudsopgave (TOC)

Nacon Connect

De volgende editie van Nacon zal volgens het bedrijf “tonnen informatie bieden over op handen zijnde games”, waaronder “gameplay van vele titels”. De namen TT3: Ride on the Edge, RoboCop: Rogue City, The Lord of the Rings: Gollum, Gangs of Sherwood en Ravenswatch zijn al bevestigd. Bovendien heeft Nacon bepaalde games uit zijn verzameling sport- en simulatietitels laten zien.

Als onderdeel van de verklaring zei Nacon ondubbelzinnig dat het voor 2023 meer dan 25 wedstrijden op het programma heeft staan.

Over Nacon

Nacon is een videogamebedrijf dat in 2019 is opgericht als dochteronderneming van de Bigben-groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in de publicatie van videogames en de productie van randapparatuur voor games.

Nacon heeft zijn positie in de videogame-industrie versterkt door de overname van vijf game-ontwikkelingsstudio’s die gespecialiseerd zijn in verschillende gamegenres. Als gevolg van deze acquisities heeft Nacon zijn positie in de videogamesector versterkt en streeft het er uiteindelijk naar om ‘s werelds leidende merk voor gamingaccessoires en AA-game-uitgever te worden. Nacon heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van accessoires voor marktleiders als Sony en Nintendo.