Nasdaq – Nintendo aandelen zijn een goede koop

Nasdaq – Nintendo aandelen zijn een goede koop

Nintendo heeft een economische lading in de gamesindustrie en beleggers overwegen hun aandeel (NTDOY) als een hot commodity. Bij wijze van een artikel over Nasdaq geschreven door Benjamin Rains, is het bedrijf opgemerkt vanwege de hogere inkomstenramingen.

De factoren vertegenwoordigen een exacte toename van 10,7% ten opzichte van het vorige jaar, met een schatting van $ 116 miljard dollar.

Het artikel kaart ook aan ; dat de laatste 10 maanden van de geschiedenis van het bedrijf een rol hebben gespeeld met betrekking tot de levensvatbaarheid van NTYDOY. Beweren dat de 10 miljoen eenheden van de Nintendo Switch die in dat tijdsbestek zijn verkocht, met name de snelst verkopende console zijn geworden.

Nintendo brengt gaming naar nieuwe hoogtes

In de afgelopen 52 weken hierop wijzend, is een prijsstijging van 77,74% voor individuele aandelen getoond. Ook zijn de grote positieve toenames voor de categorie “Speelgoed, spellen en hobby’s” op de aandelenbeurs gecrediteerd aan Nintendo en hun groeipercentage van 92,06% aan de indruk van de cashflow.

Fundamenteel wijst Benjamin erop dat Nintendo het water uit hun concurrenten zoals Electronic Arts heeft geblazen, aangezien de ramingen voor de kwartaalresultaten 138% zullen stijgen om $ 3,81 miljard te halen.

Om het volledige rapport over Nasdaq te inzien; http://www.nasdaq.com/article/why-nintendo-ntdoy-is-a-strong-buy-cm903631 

Nintendo = gaming

We hebben het al een paar keer gezegd, maar we geloven echt in dat aspect; Nintendo is de belangrijkste innovator in gaming en als ze het goed doen, doet gaming het als geheel beter. Dit item bewijst simpelweg gewoon dat die bewering feit is.

Nintendo, blijf wie je bent en verander nooit!

Ad