NEOGEO Arcade Stick Pro – Voorgeïnstalleerde games onthuld door SNK

NEOGEO Arcade Stick Pro – Voorgeïnstalleerde games onthuld door SNK

SNK onthulde eerder de NEOGEO Arcade Stick Pro – een nieuwe hybride controller-console die verleden tijd is.

Het nieuwste persbericht van SNK onthulde eindelijk de 20 vooraf geïnstalleerde games die de miniconsole zou bevatten. Zoals sommigen misschien hebben verwacht, zijn het allemaal vechtgames met versus multiplayer-opties – zoals The King of Fighters, Samurai Shodown en nog veel meer!

Tegelijkertijd legde SNK ook de lay-out van poorten en knoppen op het systeem verder uit.

Over NEOGEO Arcade Stick Pro

De NEOGEO Arcade Stick Pro, met 20 vooraf geselecteerde titels, kan worden gebruikt als een controller voor NEOGEO Mini. Het is ontworpen voor alle NEOGEO-fans. Als je de NEOGEO mini of NEOGEO mini PAD verbindt met de NEOGEO Arcade Stick Pro, kun je genieten van een felle game-ervaring.

De grootte is W430mm × D214mm, vergelijkbaar met andere arcade-sticks. Het kan zelfs stabiel op je knieën worden geplaatst en gespeeld. Op dit moment hebben we plannen voor een wereldwijde release. (Houd er echter rekening mee dat de details kunnen verschillen op basis van het land.) Wacht op meer updates over de lanceringsdatum en de prijs.

Producteigenschappen

Feature 1: NEOGEO CD-geïnspireerde controller

Zijn rondingen en retro-vorm zullen elke hardcore NEOGEO-fan enthousiast maken, want het is niet alleen voor het verzamelen, maar is een goed ontworpen en goed gebouwde controller op zich.

Feature 2: Poorten en schakelaars op zijpaneel

De functieknoppen zoals start en selecteren staan ​​aan de zijkant, zodat spelers er niet per ongeluk op kunnen drukken tijdens het spelen. Spelers kunnen direct overschakelen van “Joystick Mode” naar “Console Mode”! Sluit eenvoudig aan op een tv of scherm via de HDMI-poorten. Het ondersteunt niet alleen NEOGEO mini maar ook pc als controller. De twee meter lange USB-kabel wordt opgeslagen in de onderste opbergruimte.

Feature 3: Speel door 20 zorgvuldig geselecteerde NEOGEO vechtspellen

Als speciale bonus wordt deze vechtstok geleverd met 20 vooraf geïnstalleerde NEOGEO vechtspellen. Maak verbinding met de NEOGEO mini of andere compatibele apparaten en laat hem rippen! Ga door met de erfenis! (Bovendien kun je een andere NEOGEO Arcade Stick Pro aansluiten voor wat plezier voor twee spelers!)

Feature 4: Meer games en maatwerk

Goedkeuring van uitstekende microschakelaars voor joystick en knoppen. Met in totaal acht knoppen, kunt u het gebruiken om meer games te spelen en wanneer u het als console gebruikt, kunt u de knopindeling zelfs aanpassen aan uw individuele speelstijl! Een interessant ding om op te merken is dat de bal-top van de stick zelfs gemakkelijk kan worden vervangen zonder ooit de behuizing te openen.

Feature 5: Geoptimaliseerde weergave

Verbeterde de weergavekwaliteit door drie keer pixelschaling en drie effecten van scanlijn te gebruiken om de retro-spelervaring terug te brengen!

Game line-up

Speciale bonus! 20 NEOGEO vechtspellen vooraf geïnstalleerd.

 1. The King of Fighters ’95
 2. The King of Fighters ’97
 3. The King of Fighters’98
 4. The King of Fighters’99
 5. The King of Fighters 2000
 6. The King of Fighters 2002
 7. Fatale woede Special
 8. Fatale woede 3
 9. Garou: Mark of the Wolves
 10. Samurai Shodown II
 11. Samurai Shodown III
 12. Samurai Shodown IV
 13. Samurai Shodown V Special
 14. Art of Fighting
 15. World Heroes 2
 16. World Heroes 2 Jet
 17. World Heroes Perfect
 18. Ninja Master’s
 19. The Last Blade 2
 20. Kizuna Encounter

Ben je van plan om een  NEOGEO Arcade Stick Pro aan te schaffen zodra deze beschikbaar is?

Ad