Netflix – Castlevania seizoen 4 op komst

Netflix – Castlevania seizoen 4 op komst

Netflix teased dat de animatieserie van Castlevania terugkeert voor een vierde seizoen, wat veel fans van ons zou moeten plezieren.

De vorige seizoenen zijn goed gescoord, dus het nieuwe seizoen zal hopelijk hetzelfde pad volgen. Warren Ellis, de maker van het seizoen, zal hoogstwaarschijnlijk niet aan het roer staan, aangezien hij eerder werd beschuldigd van misbruik door een aantal vrouwen. Netflix moet nog een datum voor seizoen 4 vastleggen, maar dat zal ongetwijfeld binnenkort gebeuren.

Laatste seizoen …

Het vierde en laatste seizoen van de Castlevania-animatieserie is op 13 mei te zien op Netflix. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen. Volgens Deadline wil Netflix een spin-off serie maken in hetzelfde universum, maar met verschillende karakters.

Castlevania’s eerste seizoen verscheen in 2017 op de streamingdienst en bestond uit vier afleveringen. De volgende seizoenen hadden meer afleveringen.

De serie is gebaseerd op Konami’s gelijknamige gameserie rond vampiers. Voor zover bekend maakte showrunner Adi Shankar ook een anime-serie gebaseerd op Devil May Cry voor Netflix.