Netflix – Nightmare of the Wolf the Witcher anime film komt in 2021

Netflix – Nightmare of the Wolf the Witcher anime film komt in 2021

Netflix heeft het logo onthuld voor de langverwachte anime-film The Witcher, Nightmare of the Wolf. De animatiefilm zal volgend jaar worden uitgebracht en de exacte details ervan zijn nog niet bekend bij Netflix.

Nightmare of the Wolf

Het script van Nightmare of the Wolf is geschreven door Beau DeMayo en het animatieteam is de Koreaanse Studio Mir, de crew achter The Legend of Korra.

Lang voordat hij Geralt begeleidt, begint Vesemir zijn eigen reis als een tovenaar nadat de mysterieuze Deglan hem opeist via de Law of Surprise.

Volgens de boeken

Hoewel The Witcher bekend is van de videogame-trilogie van CD Projekt RED, is de Netflix-serie gebaseerd op de saga van acht boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski.

Er is een schat aan materiaal in Sapkowski’s romans en korte verhalen, maar Nightmare of the Wolf zal er geen enkele aanpassen. Netflix lijkt op zoek naar een geheel nieuw verhaal over een geliefd personage dat in het komende tweede seizoen van de show wordt geïntroduceerd.

Vesemir

Vesemir is een oude tovenaar die als vaderfiguur voor Geralt (Henry Cavill) fungeert in de boeken en de spelen, maar volgens de officiële beschrijving van de film vinden de gebeurtenissen in Nightmare of the Wolf plaats lang voordat Geralt wordt geboren.

Volgens schrijver Beau DeMayo zal het verhaal bestaan ​​binnen de canon van de show, en het zal waarschijnlijk aansluiten bij Vesemirs live-action optreden in seizoen twee.

Het is ook mogelijk dat we een gastoptreden van Geralt te zien krijgen, misschien tegen het einde van het verhaal.

Ad