Netflix – Pokemon: The Arceus Chronicles komt in September

Netflix – Pokemon: The Arceus Chronicles komt in September

The Pokemon Company merkte op dat de geanimeerde speciale Pokemon: The Arceus Chronicles vanaf 23 september 2022 op Netflix wordt uitgezonden. Dit geldt voor de meeste grote regio’s ter wereld, behalve AziĆ«.

Mensen die naar de 2022 Pokemon World Championships in Londen gaan, kunnen op 19 augustus om 18.00 uur een eerste vertoning bekijken. BST. Het wordt gegeven aan de eerste persoon die erom vraagt. Alle anderen kunnen het een maand later zien.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon: The Arceus Chronicles

De reis van Ash, Pikachu en hun vrienden naar de Sinnoh-regio verandert in een avontuur met hoge inzetten wanneer ze samenwerken met krachtige PokĆ©mon om een ā€‹ā€‹bedreiging het hoofd te bieden. Wanneer Ash, Goh en Dawn een vreemd bericht krijgen van de Mythische PokĆ©mon Arceus, ontmoeten ze Brock en gaan ze naar Mount Coronet om meer te weten te komen. Daar vinden ze een losgeslagen Heatran en de commandanten van Team Galactic, die een poort tussen dimensies willen openen om hun vermiste leider te vinden.

Onze helden hebben veel hulp, waaronder drie legendarische PokƩmon en de kampioen van Sinnoh, Cynthia. Maar ze hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen om te voorkomen dat Sinnoh wordt vernietigd!