Netflix – Pokemon Ultimate Journeys: The Series komt deze Oktober

Netflix – Pokemon Ultimate Journeys: The Series komt deze Oktober

The Pokémon Company International zei dat het volgende seizoen van Pokémon Ultimate Journeys: The Series op 21 oktober 2022 op Netflix in de VS zal beginnen. Nieuwe avonturen voor Ash Ketchum en zijn Pikachu beginnen met de release van 12 afleveringen. In 2023 voegt Netflix nog drie afleveringen toe.

video
play-rounded-fill

Volgend jaar weten we wanneer de volgende afleveringen uitkomen.

Trainers buiten Japan en Korea kunnen de Pokémon-animatiespecial Pokémon: The Arceus Chronicles pas op 23 september 2022 op Netflix bekijken. In Pokémon: The Arceus Chronicles blijven Ash en zijn vrienden, zoals Pikachu, spannend avonturen die zijn gebaseerd op de populaire videogame Pokémon Legends: Arceus.

Over Pokemon Ultimate Journeys: The Series

Naarmate Ash, Goh en Chloe dichter bij hun doelen komen, staat er meer op het spel dan ooit. Naarmate het Pokémon World Coronation Series Tournament warmer wordt, zullen Ash, Pikachu en hun andere Pokémon-vrienden heel hard moeten trainen. Goh, aan de andere kant, begint een reeks moeilijke testmissies om zich bij Project Mew aan te sluiten. En als Chloe en Eevee meer te weten komen over de verschillende manieren waarop Eevee kan evolueren, zullen ze dan kunnen beslissen wat ermee zal gebeuren? Bereid je voor op non-stop actie, mensen die je op eerdere reizen hebt ontmoet en meer Pokémon om te vinden.