Netflix: Resident Evil: Infinite Darkness begint op 8 Juli

Netflix: Resident Evil: Infinite Darkness begint op 8 Juli

Netflix en Capcom hebben bevestigd dat de Resident Evil: Infinite Darkness CG-animatieshow op 8 juli zal beginnen op de populaire streamingdienst.

Netflix zegt dat de show ongekende volledige 3DCG-animatie gebruikt en dat deze wordt geproduceerd en gecontroleerd door Hiroyuki Kobayashi van Capcom. Het bedrijf zegt ook dat Kei Miyamoto, de producent achter Resident Evil: Vendetta, de leiding zal hebben over de volledige 3DCG-animatieproductie.

Over Resident Evil

Resident Evil staat bekend als de gouden standaard voor survival-horrorspellen met meer dan 100 miljoen exemplaren van de gameserie die wereldwijd worden verzonden. Resident Evil is nu getransformeerd in een originele Netflix-anime-serie.

Deze serie staat gepland voor een wereldwijde lancering in 2021, exclusief op Netflix. Drie jaar na de CG-film Resident Evil: Vendetta uit 2017 is de technologie verder geëvolueerd, waardoor de basis is gelegd voor een nieuwe serie in ongekende volledige 3DCG-animatie.

Sinds de eerste game in 1996 op Sony PlayStation werd uitgebracht, nadert de Resident Evil-serie zijn 25e verjaardag. Nu de serie zich blijft ontwikkelen, zelfs nu, snijdt een nieuwe titel zich in de geschiedenis van de serie. Deze serie is getiteld RESIDENT EVIL: Infinite Darkness.

Over Infinite Darkness

Deze nieuwe serie wordt geproduceerd en begeleid door Hiroyuki Kobayashi van Capcom, die verantwoordelijk is voor het ontstaan ​​van talloze titels in de Resident Evil-serie. TMS Entertainment, dat verschillende anime-series heeft voortgebracht, zal de serie produceren, terwijl Quebico, geleid door Kei Miyamoto, de producent van Resident Evil: Vendetta, de volledige 3DCG-animatieproductie zal leiden.

Dit wordt een horror-actieserie gebaseerd op de verhalen van de twee populaire personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Door spanning toe te voegen aan dynamische actiescènes, onthult deze serie een Resident Evil-wereld die nog nooit eerder is vertoond.

Teasers

Teaserkunst en een teasertrailer zijn ook onthuld met de titelaankondiging! In de teaserkunst zien we Leon S. Kennedy en Claire Redfield tegen de achtergrond van een met bloed bespatte muur, stilletjes wachtend op een nieuwe dreiging nadat ze keer op keer de dood hebben bedrogen. Tegelijkertijd onthuld, toont de teaser-trailer scènes van moed terwijl Claire een verlaten gebouw betreedt dat wordt omhuld door de donkere nacht, terwijl ze toevallig “iets” vindt terwijl Leon “iemand” redt in de duisternis.

Je kunt elk klein stukje zwevend stof en de spanning van de uitdrukkingen van de personages zien in deze ultrarealistische, hoogwaardige beelden die de intensiteit vanaf het allereerste begin verhogen! Sluit een koptelefoon aan om de terreur te verdubbelen in deze teaser die zeker de verwachtingen voor deze serie zal wekken!

Wie wordt deze keer de vijand? Wat is de betekenis van “Oneindige Duisternis”? Blijf op de hoogte voor meer nieuws over de originele anime-serie RESIDENT EVIL: Infinite Darkness van Netflix!

Ad