Netflix – Resident Evil: Infinite Darkness series – Leon en Claire

Netflix – Resident Evil: Infinite Darkness series – Leon en Claire

Netflix heeft onlangs een aantal afbeeldingen gedeeld van Leon Kennedy en Claire Redfield van het populaire, door zombies geteisterde Resident Evil.

De stills zijn van de aankomende Resident Evil: Infinite Darkness-serie die volgend jaar naar de streamingdienst komt en die vrijwel op elk platform beschikbaar is en, zoals de tweet hieronder uitlegt, fans zullen blij zijn te weten dat dit worden ingesteld ‘in het kanon van Capcom’s klassieke survival horror-franchise’.

Over Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness, is een aankomende CG-anime-webserie gebaseerd op de Resident Evil-franchise van Capcom. In de serie spelen de hoofdrolspelers van Resident Evil 2 Claire Redfield en Leon S. Kennedy.

Voortbouwend op een van de meest populaire, best verkochte survival horror-videogames aller tijden, vertelt Resident Evil een gloednieuw verhaal over twee tijdlijnen:

In de eerste tijdlijn worden de veertienjarige zusjes Jade en Billie Wesker verplaatst naar New Raccoon City. Een gefabriceerde, zakelijke stad, hen opgedrongen terwijl de adolescentie in volle gang is. Maar hoe meer tijd ze daar doorbrengen, hoe meer ze beseffen dat de stad meer is dan het lijkt en dat hun vader mogelijk duistere geheimen verbergt. Geheimen die de wereld kunnen vernietigen.

Snijd naar de tweede tijdlijn, ruim een ​​decennium in de toekomst: er zijn minder dan vijftien miljoen mensen op aarde. En meer dan zes miljard monsters – mensen en dieren die besmet zijn met het T-virus. Jade, nu dertig, worstelt om te overleven in deze Nieuwe Wereld, terwijl de geheimen uit haar verleden – over haar zus, haar vader en zichzelf – haar blijven achtervolgen.