Netflix – Sonic Prime 3 minuten trailer

Netflix – Sonic Prime 3 minuten trailer

Op donderdag 15 december komt de eerste aflevering van Sonic Prime, een nieuwe geanimeerde Sonic the Hedgehog-serie geproduceerd door Netflix, voor het eerst online beschikbaar.

Om de eetlust van Sonic-fans te prikkelen, heeft het bedrijf een nieuwe teaser gepubliceerd die drie minuten lang is en vol zit met kenmerkende Sonic-humor en enkele verbluffende geanimeerde afbeeldingen. SEGA en het Amerikaanse animatiebedrijf WildBrain werkten samen aan de ontwikkeling van de videogame Sonic Prime.

video
play-rounded-fill

Sonic doet er alles aan om het vertrouwen van zijn beste vriend Tails terug te winnen, maar Tails is niet dezelfde persoon die Sonic zich herinnert…en ze wonen niet langer in Green Hill…

Uit de trailer blijkt duidelijk dat de kameraadschapsrelatie tussen Sonic en Tails een prominent thema zal zijn in de hele serie. De eerste aflevering van Sonic Prime is op 15 december beschikbaar op Netflix; gebruikers van de Sonic Speed ​​Simulator-game op Roblox hebben echter de mogelijkheid om nu al een voorproefje van de aflevering te zien als ze dat willen.

Over Sonic Prime

Het personage uit de videogame dat bekend staat als de ‘Blue Blur’ zal de hoofdrol spelen in de spannende geanimeerde avonturenserie voor kinderen van 6 tot 11 jaar, die in totaal uit 24 afleveringen zal bestaan. De serie is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar. De missie van Sonic is niet alleen een wedstrijd om het universum te behouden, maar ook een zoektocht naar persoonlijke groei en verzoening.

Het is dezelfde Sonic die je kent en waar je van houdt, totdat Sonic door een ongelooflijke wending in een nieuw avontuur terechtkomt met een vernieuwde cast en Sonic zoals je hem nog nooit hebt gezien, waar het lot van het universum in zijn gehandschoende handen. De zoektocht van Sonic gaat over meer dan alleen een race om de wereld te redden van zijn langdurige tegenstander Dr. Eggman en zijn leger van badnik-robots; het gaat ook over een race om zijn vrienden te redden, mensen die hij in het verleden als vanzelfsprekend beschouwde.