Netflix – Sonic Prime komt later dit jaar terug

Netflix – Sonic Prime komt later dit jaar terug

De Sonic Prime-animatieserie debuteerde een maand geleden op Netflix en eindigde abrupt na slechts acht afleveringen, waardoor kijkers met een enorme cliffhanger achterbleven.

Fans hoeven echter niet al te lang hun adem in te houden om te weten te komen wat er daarna gebeurt. Het officiƫle Twitter-account voor Sonic the Hedgehog heeft gezegd dat er ergens in het jaar 2023 meer afleveringen van de serie beschikbaar zullen worden gesteld om te bekijken. Dit nieuws ging vergezeld van een nieuwe screenshot, hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit een aanstaande aflevering, die Sonic en Shadow weergeeft deelnemen aan gevechten terwijl ze onder water zijn.

Over Sonic Prime

De entertainmentbedrijven Sega, WildBrain en Man of Action. De populaire videogamefranchise zal dienen als inspiratie voor de nieuwe serie, die in december 2022 over de hele wereld op Netflix zal verschijnen. Dit zal samenvallen met de 31e verjaardag van het merk Sonic. De verhaallijn, die is ontwikkeld met input van Ian Flynn, gaat over thema’s als zelfontdekking en berouw.

Het personage uit de videogame dat bekend staat als ‘Blue Blur’ zal de hoofdrol spelen in de spannende animatie-avonturenserie voor kinderen van 6 tot 11 jaar, die in totaal uit 24 afleveringen zal bestaan. De serie is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar. De missie van Sonic is niet alleen een wedstrijd om het universum te behouden, maar ook een zoektocht naar persoonlijke groei en verzoening.

Het is de Sonic die je kent en waar je van houdt, totdat een ongelooflijke wending Sonic in een nieuw avontuur duwt met een opnieuw uitgevonden cast en Sonic zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien, waar het lot van het multiversum in zijn gehandschoende handen ligt. leest. “Het is de Sonic die je kent en waar je van houdt totdat een ongelooflijke wending Sonic in een nieuw avontuur duwt met een opnieuw uitgevonden cast en Sonic zoals je nog nooit hebt gezien. Sonic’s zoektocht gaat over meer dan alleen een race om de wereld te redden van zijn langdurige tegenstander Dr. Eggman en zijn leger van badnik-robots; het gaat ook over een race om zijn vrienden te redden, mensen die hij in het verleden als vanzelfsprekend beschouwde.