Netflix vernieuwt Castlevania

Netflix vernieuwt Castlevania

Velen van jullie genoten van de Castlevania-anime, afgaand op reacties online en terwijl het een kort eerste seizoen was, bevestigde Netflix dat er later een vervolg aangegeven zou gaan worden.

Het tweede seizoen van de Castlevania-animatie heeft acht afleveringen.

Het is de bedoeling dat het ergens deze zomer uitgezonden gaat worden en het is zeker iets om naar uit te kijken.

Persoonlijk hebben we genoten van het eerste seizoen van Castlevania op Netflix. Het was kort maar krachtig met slechts 4 afleveringen in de eerste seizoen.

Castlevania Netflix

Geïnspireerd door de videogame volgt deze middeleeuwse fantasie het laatste overgebleven lid van de Belmont-clan en zijn poging om heel Oost-Europa te redden van Vlad Dracula Tepe.

Deze serie is meer bedoeld om de basis te leggen voor het volgende seizoen, dat in 8 afleveringen dubbel in lengte zal zijn.

Over het algemeen is deze nieuwe animatieserie solide en doet de saga van Castlevania eer aan. De slimme zet was om de aandacht te concentreren op de gebeurtenissen van slechts één spel, in plaats van de serie als geheel. De resultaten zijn als zodanig meer gefocust en aaneengesloten dan ze waarschijnlijk in een meer Hollywood-achtige productie zouden zijn geweest.

Castlevania – Opening

video
play-rounded-fill

Heb je het gezien? Zo niet … ga dat nu doen!