Niantic 2021 samenvatting – Geweldige statistieken te laten zien

Niantic 2021 samenvatting – Geweldige statistieken te laten zien

Terwijl 2021 ten einde loopt, deelde Niantic een blik op hun 2021-reeks games, die enkele interessante statistieken bevat.

Over Pokemon Go

Het artikel onthult een breed scala aan interessante weetjes, zoals het aantal stappen dat door spelers wordt gelopen, het aantal toegevoegde waypoints en meer. Met betrekking tot Pokemon GO heeft Niantic onthuld dat spelers meer dan 3,9 miljard eieren hebben uitgebroed, meer dan 10,2 miljard Pokemon hebben gevangen tijdens community-dagen en meer dan 12 miljard geschenken naar elkaar hebben gestuurd.

NIEUW! Nu kun je online strijden tegen andere Pokémon GO-trainers! Probeer vandaag nog de GO Battle League.

Sluit je aan bij trainers over de hele wereld die Pokémon ontdekken terwijl ze de wereld om hen heen verkennen. Pokémon GO is de wereldwijde gaming-sensatie die meer dan 1 miljard keer is gedownload en door de Game Developers Choice Awards is uitgeroepen tot “Beste mobiele game” en door TechCrunch tot “Beste app van het jaar”.

  • ONTDEK DE WERELD VAN POKÉMON: verken en ontdek Pokémon waar je ook bent!
  • VANG meer Pokémon om je Pokédex te voltooien!
  • REIS samen met je Buddy Pokémon om je Pokémon sterker te maken en beloningen te verdienen!
  • COMPETEN in epische Gym-gevechten en…
  • TEAM UP en VERENIG je met andere Trainers om krachtige Pokémon te vangen tijdens Raid Battles!

Het is tijd om in beweging te komen: je echte avonturen wachten op je! Laten we GAAN!

Over Pikmin Bloom

Voor Pikmin Bloom liepen spelers ongeveer 338 miljard stappen, plantten 63,8 miljoen bloemen en groeiden meer dan 113 miljoen Pikmin. Aangezien de game nog in de kinderschoenen staat, zal het interessant zijn om te zien hoe deze statistieken in de toekomst blijven groeien.

Laat je Pikmin groeien, laat bloemen bloeien en houd je dierbare herinneringen bij, allemaal door simpelweg te wandelen. Of je nu een korte wandeling om de hoek maakt of naar je werk reist, vandaag is de allereerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen! Verzamel je team en begin aan een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

  • Loop om meer Pikmin te laten groeien. Pikmin groeit uit zaailingen bij elke stap die je zet. Zodra ze groot genoeg zijn, pluk je ze uit om ze mee te laten lopen. Hoe meer je loopt, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen!
  • Loop om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je loopt om overal waar je gaat prachtige bloemen in bloei achter te laten.
  • Loop om je herinneringen vast te leggen. Bekijk aan het eind van de dag je stappentelling samen met het pad dat je hebt gelopen en bekijk de foto’s die je gedurende de dag hebt gemaakt opnieuw. Vergeet niet je Pikmin op expeditie te sturen om het fruit en de zaailingen op te halen die je op weg naar huis hebt gezien!
  • Veel Pikmin om te ontmoeten. Er zijn in totaal zeven soorten Pikmin en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen en andere zijn ongelooflijk sterk. Wanneer je vriendschapsniveau een bepaalde drempel bereikt, kan je Pikmin een geschenk meebrengen met een item waarmee ze een Decor Pikmin kunnen worden.
  • Ga uitdagingen aan met Pikmin. Paddenstoelen in de buurt zijn een geweldige manier om veel fruit te krijgen. Als je paddenstoelen tegenkomt die je pad versperren, kun je je vertrouwde Pikmin-ploeg sturen om op te vallen en plaats te maken.
Ad