Niantic – Harry Potter: Wizards Unite wordt stopgezet

Niantic – Harry Potter: Wizards Unite wordt stopgezet

Niantic heeft Harry Potter: Wizards Unite uitgebracht – een mobiele AR-titel waarin spelers op bepaalde locaties in de echte wereld tegen monsters vechten en spreuken uitspreken.

Maar het lijkt erop dat de korte reis van de game ten einde loopt.

Deze week kondigde Niantic aan dat de game officieel zou worden stopgezet op 31 januari 2022 en vanaf 6 december 2021 uit de digitale etalages zal worden verwijderd. Ter gelegenheid van de sluiting van de titel heeft Niantic details gedeeld over aankomende evenementen en bonussen over hier.

Het bedrijf deelde ook mee dat spelers geen restitutie kunnen krijgen voor eerdere aankopen, tenzij anders vereist door de wet.

Over Harry Potter: Wizards Unite

Een magische ramp is de tovenaarswereld overkomen en het is aan jou om de oproep te beantwoorden om het Ministerie van Toverkunst te helpen het evenwicht te herstellen! Harry Potter: Wizards Unite, van de makers van Pokémon GO, is de real-world augmented reality (AR)-game waarmee je op een nieuwe manier met de tovenaarswereld kunt communiceren.

Ontdek enkele van de meest iconische personages en magische wezens uit de Harry Potter- en Fantastic Beasts-serie, waaronder Harry, Ron, Hermione, Perkamentus en Newt, evenals draken, Hippogriffs, Nifflers en nog veel meer – allemaal tot leven gebracht via AR .

ONTBOUW DE MAGIE VAN DE TOVENENDE WERELD OP EEN NIEUWE MANIER

  • Gebruik geavanceerde AR om enkele van je favoriete momenten uit de Harry Potter en Fantastic Beasts-serie opnieuw te beleven, waarbij je honderden magische voorwerpen, wezens, mensen en herinneringen uit de tovenaarswereld tegenkomt.
  • Ontdek de magie in je buurt terwijl unieke bezienswaardigheden uit de echte wereld, zoals parken, musea, muurschilderingen en meer, worden omgevormd tot magische herbergen, kassen en forten om je te helpen bij je avonturen.
  • Stap in een Portkey en ervaar, door de lens van meeslepende AR, de magie van meegevoerd te worden naar enkele van je favoriete toverwereldlocaties, zoals Olivander’s toverstokwinkel, het kantoor van Perkamentus, Hagrid’s hut en meer.

JE MAGISCH POTENTIEEL VERVULLEN

  • Leer krachtige spreuken en ontgrendel unieke beloningen naarmate je hoger komt die je zullen helpen bij je avonturen, met trainingslessen die worden gegeven door het Ministerie van Toverkunst.
  • Verzamel ingrediënten om drankjes te brouwen met een verscheidenheid aan magische effecten, waaronder krachtige brouwsels waar zelfs professor Sneep trots op zou zijn.
  • Selecteer een magisch beroep en leer unieke vaardigheden. Neem het op tegen duistere tovenaars als Schouwer, tem fantastische beesten als Magizoologist of beheers spreuken voor elke gelegenheid als Professor.

WERK SAMEN MET ANDERE HEKSEN EN WIZARDS

  • Duel met angstaanjagende vijanden in Wizarding Challenges: realtime coöperatieve multiplayer-gevechten tegen Death Eaters, Werewolves, Acromantulas en meer. Werk samen en strategieën met vrienden om zelfs de moeilijkste tovenaarsuitdagingen in jouw voordeel om te zetten.
  • Maak een ritje met de Ridderbus naar het Zweinsteinfort en doe mee aan Wizarding Challenges met spelers van over de hele wereld, allemaal vanuit het comfort van thuis.
  • Verzamel nuttige magische hulpbronnen van echte bezienswaardigheden en deel ze met vrienden door in-game cadeaus te sturen.

Maak je toverstok gereed, waarschuw je vrienden en meld je aan om de tovenaarswereld te beschermen. Duistere krachten maken geen schijn van kans als heksen en tovenaars samenkomen. Je tovenaarsavontuur wacht op je!

Ad