Niantic ligt 3 strike discipline policy Pokemon GO toe

Niantic ligt 3 strike discipline policy Pokemon GO toe

Niantic heeft eindelijk aangekondigd dat het een nieuw three-strike beleid heeft voor hun hit mobiele titel, Pokemon GO.

Het team is op zoek naar degenen die het systeem misbruiken en dat als welkom nieuws komt voor diegenen die het spel eerlijk en vierkant hebben gespeeld.

Strike 1: Waarschuwing

Disciplinaire acties: als deze waarschuwing wordt gegeven, ziet u een waarschuwingsbericht in de Pokémon GO-app waarin wordt gemeld dat we vals spelen voor uw account hebben gedetecteerd.
Naast deze waarschuwing kan uw gameplay-ervaring tijdens de duur van de waarschuwing op de volgende manieren verslechteren:
Je kunt zeldzame Pokemon in het wild misschien niet tegenkomen. Deze Pokémon verschijnen mogelijk niet op de kaart of in de Pokémon-tracker in de buurt.
U kunt worden uitgesloten van het ontvangen van nieuwe EX Raid-passen.
Looptijd:
Deze aanval duurt ongeveer 7 dagen. Na deze periode wordt je gameplay-ervaring volledig hersteld.

Staking 2: Opschorting

Disciplinaire acties: als uw account een tweede waarschuwing krijgt, raakt u tijdelijk de toegang tot uw Pokémon GO-account kwijt. Wanneer u zich probeert aan te melden bij het spel, wordt een bericht weergegeven waarin staat dat uw account is opgeschort. U kunt dit bericht niet omzeilen.
Looptijd:
Deze aanval duurt ongeveer 30 dagen. Na die periode wordt uw accounttoegang hersteld.

Strike 3: Beëindiging

Disciplinaire acties: als u de eerste en tweede waarschuwing ontvangt en blijft cheaten, wordt uw account permanent verbannen.
Looptijd:
blijvend

Je straf aanspreken

Als u denkt dat uw account ten onrechte is beëindigd, kunt u bezwaar aantekenen tegen de beëindiging. We zullen reageren op uw bezwaar na een volledig onderzoek van uw account. Houd er rekening mee dat vanwege de hoge mate van nauwkeurigheid in onze detectiesystemen, zeer weinig opzeggingen ooit ten val worden gebracht.