Nieuw project Zenless Zone Zero door Genshin Impact developers

Nieuw project Zenless Zone Zero door Genshin Impact developers

Het staat buiten kijf dat miHoYo’s Genshin Impact een grote hit was, en ze hebben nu hun volgende project onthuld, dat het best kan worden gekarakteriseerd als een stedelijke fantasy-actie-RPG.

Zenless Zone Zero is de naam van de volgende gratis te spelen game, die in eerste instantie zal verschijnen op pc, iOS en Android, en er zullen nog meer platforms volgen. Mogelijk zie je de eerste trailer voor Zenless Zone Zero, evenals meer informatie over de game.

video
play-rounded-fill

Het public relations-personeel van het bedrijf zei onlangs ook dat Genshin Impact op de Nintendo Switch zou worden uitgebracht, maar er werden geen andere details verstrekt.

Over Zenless Zone Zero:

“Zenless Zone Zero is een gloednieuwe gaming-IP die zich afspeelt in een post-apocalyptische metropool”, zegt het bedrijf. Het heeft een fascinerend verhaal, een futuristische grafische stijl, gedenkwaardige personages en een spannend actiegericht vechtsysteem. Spelers nemen het karakter van een “proxy” aan en gaan op avontuur met een gevarieerde verzameling metgezellen in New Eridu – het laatste toevluchtsoord voor de stedelijke beschaving – om mysterieuze tegenstanders te bestrijden en geheimen te ontdekken.

Een bovennatuurlijke ramp die bekend staat als de ‘Hollows’ heeft de hele moderne samenleving weggevaagd. Ze breiden exponentieel uit vanuit het niets, wat resulteert in een chaotische realiteit die wordt bewoond door onbekende wezens die bekend staan ​​als de ‘etherische’. New Eridu, de enige stedelijke beschaving die aan de catastrofe ontsnapte, floreerde dankzij zijn vermogen om rijke mineralen uit de Hollows te oogsten.”