Nieuwe Ni No Kuni MMORPG verdient $100 miljoen zelfs sneller dan Pokemon GO

Nieuwe Ni No Kuni MMORPG verdient $100 miljoen zelfs sneller dan Pokemon GO

De nieuwe mobiele Ni No Kuni-game Ni No Kuni: Cross Worlds van Level-5 en NetMarble behaalde in slechts elf dagen een omzet van $ 100 miljoen dollar op iOS en Android.

De prachtige MMORPG lijkt een fantastische start te maken, ook al is deze alleen beschikbaar in Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Hong Kong en Macau.

Sneller dan Pokemon Go

Ni No Kuni: Cross Worlds heeft de Pokemon GO-statistieken overtroffen toen het in slechts 11 dagen de grens van $ 100 miljoen bereikte. Pokemon GO duurde 12 dagen om de mijlpaal te bereiken en het was wereldwijd beschikbaar. Level-5 heeft gezegd dat een wereldwijde release voor de smartphonegame gepland staat voor de eerste helft van 2022.

video
play-rounded-fill

Over Ni No Kuni – Cross Worlds

Cross Worlds is een mobiele MMORPG-game gebaseerd op de beroemde anime-IP van LEVEL-5, “Ni No Kuni”. Het dromerige verhaal van avonturen en reizen begint met het redden van de wereld van crisis, prachtige 3D-graphics en silhouetten op hoog niveau die de sprookjesachtige stijl benadrukken.

Kenmerken:

  • Gevechtssysteem: realtime hack-and-slash.
  • Karakterklassen: er zijn in totaal vijf personageklassen (Witch, Swordman, Rogue, Engineer en Destroyer).
  • Player-versus-Enemy: hoofdmissies, Tsubakuro Company-verzoeken, speciale kerkers, adventkerkers, fantasie- / proeflabyrinten, veld- / wereldbazen, koninkrijksverdediging, bekende expedities (speler-tegen-vijand), enz.</li >
  • Player-versus-Player: krijgersslagvelden, lucht-eilandgevechten, koninkrijksgevechten, koninkrijksinvasies, relikwieënslagveld, troongevechten, bekende expedities (speler-tegen-speler), enz.
Ad