Nieuwe Pokemon-anime-afleveringen – online beschikbaar

Nieuwe Pokemon-anime-afleveringen – online beschikbaar

Het officiële Pokemon anime Twitter-account maakte een belangrijke aankondiging over de nieuwe Pokemon anime-serie. Vanaf de eerste aflevering zijn alle nieuwe afleveringen van de Pokemon-anime-serie online beschikbaar nadat de aflevering op TV Tokyo is uitgezonden.

De afleveringen moeten worden geüpload naar YouTube, vergelijkbaar met hoe de eerste aflevering eerder is geüpload naar YouTube.

Pokemon uit alle regio’s

Een fascinerend aspect van de nieuwe herstart is het Sakuragi Research Institute, waar Dr. Sakuragi het grootste deel van zijn tijd aan onderzoek besteedt.

Het Sakuragi Research Institute, volgens TV-Tokyo, laat Ash and Go toe om naar elke regio in de Pokémon World te reizen. Geen enkele andere anime heeft dit ooit eerder in zo’n mate gedaan. Ja, we zouden kortstondige periodes doorbrengen met evenementen in andere regio’s in eerdere anime, maar dit bevestigt meteen dat elke regio in deze nieuwe anime te zien zal zijn.

Dit betekent dat we misschien weer kunnen terugkeren naar oude favoriete personages. Misty en Brock zijn duidelijk de eerste die in me opkomen, maar elke regio ligt voor het grijpen. Oude vrienden komen misschien terug en bieden het publiek de kans om te zien hoe ze zijn gegroeid als Ash een Pokémon-meester werd.

Ad