Nieuwe Pokemon: Detective Pikachu Trailer

Nieuwe Pokemon: Detective Pikachu Trailer

De releasedatum voor de langverwachte Pokemon: Detective Pikachu groeit steeds dichterbij en we zijn gezegend met een nieuwe trailer.

De trailer bevat veel van de schattige Pokemon die je overal ter wereld vindt waar de film zich afspeelt, en ze zien er schattig uit.

Over Pokemon: Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer aasdetective Harry Goodman op mysterieuze wijze vermist wordt, wat zijn 21-jarige zoon Tim ertoe brengt om uit te zoeken wat er is gebeurd. Helpen bij het onderzoek is de voormalige Pokémon-partner van Harry, rechercheur Pikachu: een hilarisch wijze krakende, aanbiddelijke superspeurder die zelfs voor zichzelf een raadsel is.

Omdat ze ontdekken dat ze op een unieke manier zijn uitgerust om met elkaar te communiceren, slaan Tim en Pikachu hun krachten op een spannend avontuur om het verwarde mysterie te ontrafelen.

Op zoek naar aanwijzingen samen door de neonverlichte straten van Ryme City – een uitgestrekte, moderne metropool waar mensen en Pokémon zij aan zij leven in een hyper-realistische live-actie wereld – ze ontmoeten een diverse cast Pokémon-personages en ontdekken een schokkende een plot dat deze vreedzame co-existentie zou kunnen vernietigen en het hele Pokémon-universum zou bedreigen.

Pokemon: Detective Pikachu arriveert op 10 mei in de bioscopen.

Ad