Nieuwe Pokemon Masters-trailer – introduceert co-op en real-time gevechten

Nieuwe Pokemon Masters-trailer – introduceert co-op en real-time gevechten

The Pokemon Company en DeNA hebben een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor het aankomende smartphone-spel Pokemon Masters.

video
play-rounded-fill

De nieuwe trailer pronkt met coƶpspel, 3-op-3 real-time gevechten, Pokemon Masters League en Sygna Suits.

Nieuwe details van Pokemon Masters

  • Cooperative Play – Sluit je aan bij twee spelers van over de hele wereld voor coƶp voor drie spelers tegen AI-tegenstanders. Werk samen om de eenheidsaanval los te laten, een speciale gecoƶrdineerde aanval van alle drie synchronisatieparen (een sync-paar is de combinatie van een trainer en hun partner-PokĆ©mon).
  • 3-op-3 real-time vechtsysteem – Wees getuige van de sensatie van het 3-op-3 real-time vechtsysteem. De trailer biedt een overzicht van trainers die samenwerken met hun partner-PokĆ©mon om krachtige synchronisatiemoves te ontketenen.
  • PokĆ©mon Masters League – Neem deel aan het PokĆ©mon Masters League-toernooi met 3-tegen-3-gevechten die alleen plaatsvinden op het kunstmatige eiland Pasio. In dit toernooi hebben gymleiders, Elite Four-leden, Champions en alle sterren uit alle delen van de PokĆ©mon-wereld synchronisatieteams gevormd. Spelers zullen deze teams in heel Pasio bestrijden om badges te behalen en kampioen te worden van de PokĆ©mon Masters League.
  • Sygna Suits (niet afgebeeld in trailer) – Speciale outfits die trainers kunnen verslaan in de strijd. Wanneer trainers een Sygna-pak dragen, veranderen hun partner-PokĆ©mon in overeenstemming. Wanneer Brock bijvoorbeeld zijn Sygna Suit draagt, werkt hij samen met Tyranitar in plaats van Onix.