Nieuwe Social logins – Reddit, Twitch en (spoedig) Instagram

Nieuwe Social logins – Reddit, Twitch en (spoedig) Instagram

Als gamers weet NintendoReporters als geen andere hoe vervelend het is om overal weer een nieuw account aan te moeten maken. Daarom hadden we eerder al Social Logins beschikbaar gemaakt voor Facebook, Twitter, Google Plus en Disqus.

Maar met verdere ontwikkelingen hebben we besloten om dit een stuk uit te breiden.

Reddit en Twitch

Reddit en Twitch zijn twee mediums waarmee je nu simpelweg kunt inloggen op NintendoReporters. Beide mediums zijn toegevoegd omdat ze onder de gaming community in algemene zin best veel gebruikt worden. Net zoals met de andere Social Logins kun je vanaf iedere pagina (bovenaan) inloggen en indien je wilt uitloggen kan dat middels de “klik hier om uit te loggen” optie.

Lekker makkelijk toch?

Spoedig Instagram

Ook Instagram is een partij waar we het nodig voor aan het inrichten zijn. Helaas is het zo dat Instagram een beleid heeft waar ook de basis authenticatie via een review proces moet verlopen. Daarboven op komt de eis om een video van de login actie te maken alvorens je een verzoek kan doen. Best wel een gedoe maar we hebben alles ingericht en voorgelegd en hopen dus ook spoedig deze optie aan te kunnen bieden.

Voor nu geld dus; De Instagram Social login werk NOG NIET.
Zodra dat mocht veranderen zullen we het natuurlijk even laten weten!