Nieuwe Sonic Prime Teaser – Big The Cat

Nieuwe Sonic Prime Teaser – Big The Cat

Na de aankondiging van Shadow tijdens de Sonic Central-presentatie, bevestigde Netflix dat er nog een favoriet personage van fans zou verschijnen in hun aanstaande Sonic Prime-animatieprogramma.

video
play-rounded-fill

Doe mee met Big the Cat

Big The Cat, die in de volgende teaser verschijnt terwijl Sonic hem daadwerkelijk tegen het lijf loopt op weg om zijn vrienden te redden, is het nieuwe personage. Verrassend genoeg lijkt deze nieuwe teaser deel uit te maken van hetzelfde scenario als de eerste Sonic Prime Netflix-teaser, die enige tijd geleden werd uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Prime

Sonic Prime wordt aangekondigd als een ‘avontuur met een hoog octaangehalte’ dat Sonic volgt en zijn zoektocht om een ​​’vreemd nieuw multiversum’ te behouden. Terwijl een mysterieuze wending Sonic naar een nieuw avontuur stuwt waarin het lot van het universum in zijn handen ligt, moet Sonic nu niet alleen racen om het universum te redden van Dr. Eggman, maar ook zijn vrienden redden, die hij als vanzelfsprekend heeft beschouwd tot dit punt. Een “reis van zelfontdekking en verzoening” wordt ook vermeld voor het programma.

Als gevolg hiervan zal het programma plaatsvinden in dezelfde omgeving als de Sonic-games en zal Modern Sonic de hoofdrol spelen.

Ad