Nightdive Studios teased meer FPS remasters

Nightdive Studios teased meer FPS remasters

Nightdive Studios is druk bezig geweest met het remasteren van oude first-person shooter-games zoals de Turok-serie, Doom 64 en Quake.

Stephen Kick, het hoofd van Nightdive Studios, liet doorschemeren dat er nog meer zouden komen nadat hij een virale tweet had geretweet waarin mensen werd gevraagd slechts één game te kiezen uit elke rij klassieke first-person shooters uit de jaren 90. In de tweet zei hij dat zijn bedrijf vier van de games in de onderstaande tweet heeft geremasterd en dat er nog een paar op komst zijn.

We hopen dat een van hen de remaster van GoldenEye 64 is waar al lang over gesproken wordt.

Over Nightdive Studios

Nightdive Studios is een onafhankelijk bedrijf dat games uit het verleden maakt en verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2012 en brengt nu 100 titels uit op meerdere digitale platforms. Het bedrijf is net begonnen met een zeer succesvolle Kickstarter-campagne voor de volgende game, een remake van de oude game System Shock. Nightdive Studios heeft een sterke schare fans en een reputatie opgebouwd voor het maken van games van hoge kwaliteit die niet te verslaan zijn.

Met elke game beter worden

Nightdive Studios heeft toegevoegd wat het kan. We zijn begonnen met het publiceren van alleen klassieke games, maar nu doen we alles, van het herstellen en verbeteren van games (The Original Strife: Veteran Edition) tot het porten en maken van nieuwe games (Turok) en zijn we een volwaardige ontwikkelstudio voor pc en console (System Shock) . We hebben ook originele spellen gemaakt in de old-school stijl aan onze lijst met spellen toegevoegd (Spirits of Xanadu). Nightdive Studios werkt samen met de beste gamingbedrijven, zoals Steam, GOG.com, Humble Bundle, Nintendo, Microsoft en SONY.

Ad