Nintendo: 20 miljoen voor het huidige fiscale jaar

Nintendo: 20 miljoen voor het huidige fiscale jaar

Nintendo streeft ernaar dit fiscale jaar 20 miljoen Nintendo Switch-familie-eenheden te verkopen, een daling van 10% ten opzichte van vorig jaar.

Volgens het in Kyoto gevestigde bedrijf is de bijgewerkte prognose grotendeels te wijten aan de huidige tekorten aan componenten en zorgen over de toeleveringsketen die gevolgen hebben voor andere bedrijven zoals Apple en Sony, die zijn verergerd door de Russische militaire invasie van Oekraïne. Volgens Nikkei Asia is dit een daling van 30% ten opzichte van het fiscale jaar 2020, toen de verkoop van Switch piekte op 28,83 miljoen apparaten. Ondanks dat de Switch zes jaar oud is, heeft het bedrijf gezegd dat de vraag sterk blijft. Nintendo is van plan meer software over te dragen om de daling van de verkoop van Nintendo Switch-hardware te compenseren.

Over Nintendo Switch

Zelfs als je geen tv hebt, kun je met Nintendo Switch genieten van de game-ervaring voor thuisconsoles. Nintendo Switch kan zich aanpassen aan je behoeften, zodat je kunt genieten van de games die je kiest, hoe hectisch je leven ook is. Het is een nieuw tijdperk waarin je je levensstijl niet hoeft te veranderen om games te spelen; in plaats daarvan past uw console zich aan uw levensstijl aan. Speel games waar en wanneer je maar wilt en met wie je maar wilt! De levensduur van de batterij is verlengd. Het duurt tussen de 4,5-9 uur. De levensduur van de batterij wordt beïnvloed door de games die je speelt. Voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild gaat de batterij bijvoorbeeld ongeveer 5,5 uur mee.