Nintendo Direct – 17 februari 2021 – samenvatting

Nintendo Direct – 17 februari 2021 – samenvatting

Nintendo toonde meer dan 30 games die naar de Nintendo Switch kwamen in de recente Nintendo Direct – en tegen deze zomer zullen er veel games uitkomen!

Ga naar www.nintendo.co.uk/nintendodirect of lager om de Nintendo Direct-video in zijn geheel te bekijken;

video
play-rounded-fill

Groot nieuws in de Nintendo Direct-video was de onthulling van Pyra / Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 als de nieuwste speelbare DLC-vechters die zich bij Super Smash Bros. Ultimate voegen – de vierde van zes nieuwe vechters in Fighters Pass Vol. 2.

Aanvullende Nintendo Switch-game-aankondigingen zijn onder meer The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, met nieuwe besturingsopties; Mario Golf: Super Rush, het nieuwste deel in de Mario Golf-serie met nieuwe modi en bewegingsbesturing; en Miitopia, een spel met aanpasbare Mii-personages waarmee je je eigen avontuur kunt personaliseren.

Nintendo Direct, februari 2021 hoogtepunten

De bomvolle Nintendo Direct-presentatie bevatte veel spannende game-onthullingen, waaronder Project TRIANGLE STRATEGY (werktitel), een nieuwe tactische rollenspelgame van SQUARE ENIX; Fall Guys: Ultimate Knockout, dat spelers uitdaagt om de kroon te claimen; Star Wars: Hunters, een gratis te spelen online multiplayer-game die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in Star Wars ™: Return of the Jedi en Star Wars ™: The Force Awakens; World’s End Club van de makers van de Danganronpa-serie; DC Super Hero Girls: Teen Power, een actiespel gebaseerd op de geanimeerde tv-show; en de fysieke editie van het populaire spel Hades.

Splatoon 3

In dit nieuwe spel in de Splatoon-serie laat je Inkopolis achter je en ga je naar een nieuwe regio: de Splatlands. Centraal staat een nieuwe stad waar strijdlustige Inklings en Octolings samenkomen: Splatsville, ook wel bekend als de “City of Chaos”.

Splatoon 3 introduceert verschillende nieuwe functies in de action-shooter-serie, waaronder wapens zoals het boogwapen, aanpassingsopties en nieuwe bewegingsmogelijkheden voor de terugkerende 4-v-4 Turf War-wedstrijden. Meer informatie over het volwaardige vervolg dat in 2022 naar Nintendo Switch komt, wordt in de toekomst onthuld.

Pyra / Mythra worden onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate

Oorspronkelijk te zien in Xenoblade Chronicles 2 als hoofdpersonage Rex’s twee-in-één bondgenoot, Pyra / Mythra ontwaakt in maart als de nieuwste DLC-vechters die toetreden tot Super Smash Bros. Ultimate.

Pyra / Mythra maken deel uit van de Super Smash Bros.Ultimate Fighters Pass Vol. 2, die ook DLC-vechters Min Min van ARMS, Steve & Alex van Minecraft en Sephiroth uit de FINAL FANTASY VII-serie bevat, samen met twee nog aan te kondigen vechters. Meer informatie over de verhuisset van Pyra / Mythra, evenals hun exacte releasedatum, zal in de toekomst worden onthuld.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Oorspronkelijk uitgebracht in 2011 voor Wii, en met het vroegste verhaal in de tijdlijn van de serie – evenals de creatie van het Master Sword zelf – The Legend of Zelda: Skyward Sword komt nu naar Nintendo Switch met soepelere en intuïtievere bediening , naast verbeterde framerate en graphics. In deze verbeterde versie van het spel, met een soepele snelheid van 60 frames per seconde, kun je ervoor kiezen om te spelen met bewegingsbesturing met de twee Joy-Con-controllers op een vergelijkbare manier als het origineel, of gebruik nieuwe knoppen met alleen knoppen om de gamen met de Nintendo Switch-Pro-controller, in handheldstijl of op Nintendo Switch Lite.

Naast de game wordt ook een set Joy-Con-controllers met een thema uitgebracht: de rechter Joy-Con-controller heeft als thema het Master Sword, terwijl de linkerkant het Hylian Shield-motief heeft. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en de thematische Joy-Con worden op 16 juli voor Nintendo Switch gelanceerd. De game zal kort na de presentatie beschikbaar zijn voor pre-order in de Nintendo eShop.

Mario Golf: Super Rush

Sla een balletje in de nieuwste aflevering van de Mario Golf-serie, die dit jaar naar de Nintendo Switch komt. In Mario Golf: Super Rush kun je golfen met bekende Mushroom Kingdom-personages door een verscheidenheid aan weelderige, schilderachtige banen. Mario Golf: Super Rush biedt verschillende lokale en online multiplayer-modi, waaronder Speed ​​Golf, waarbij spelers tegelijkertijd afslaan en naar de green racen.

De game bevat ook een verhaalmodus, waarin je Mii-personage in de hoofdrol speelt met Mushroom Kingdom-personages, deelneemt aan golfuitdagingen en ervaringspunten verdient voor power-upstatistieken. U kunt zelfs bewegingsbediening gebruiken door de Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub. De fairway gaat op 25 juni open voor spelers. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Project TRIANGLE STRATEGY (werktitel)

In deze game die de gevierde erfenis van tactische RPG’s van SQUARE-ENIX voortzet, vinden gevechten plaats op terrein met verschillende hoogtes. Het aanvalsbereik van een personage wordt bepaald door zijn locatie en het wapen dat hij heeft uitgerust, dus het is noodzakelijk om het slagveld te onderzoeken voordat je handelt. Bovendien zullen de genomen beslissingen van invloed zijn op hoe het verhaal zich ontvouwt en welke personages zich bij jouw doel zullen aansluiten.

Project TRIANGLE STRATEGY (werktitel) wordt in 2022 exclusief gelanceerd op Nintendo Switch. Een gratis demo van de game zal later vandaag beschikbaar zijn om te downloaden in de Nintendo eShop op Nintendo Switch.

Fall Guys: Ultimate Knockout:

Wees de laatste Fall Guy die staat! Het populaire gezelschapsspel vindt maximaal 60 spelers die rennen, springen en zich een weg banen naar de overwinning. Duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop de cut te halen en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Schakel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen waarbij iedereen van het verliezende team wordt uitgeschakeld! Heb jij het in je om de kroon op te eisen? Fall Guys: Ultimate Knockout wordt deze zomer gelanceerd voor Nintendo Switch.

Star Wars: Hunters

Star Wars: Hunters ™ biedt een spannende kijk op de melkweg in deze online multiplayer-game met squadrons. Stel een team samen uit een cast van unieke en geheel nieuwe Star Wars ™ -personages, van gedurfde Bounty Hunters tot helden van de Rebellion en Imperial Stormtroopers.

Neem het op tegen andere squadrons in arena’s op basis van iconische Star Wars ™ -instellingen. Het gratis te spelen Star Wars: Hunters, dat zich afspeelt tussen Star Wars ™: Return of the Jedi en Star Wars ™: The Force Awakens, wordt in 2021 gelanceerd.

MONSTER HUNTER RISE

In het nieuwe Rampage-verhaalevenement in MONSTER HUNTER RISE werken jagers samen om een ​​aanval van monsters te verslaan die Kamura Village aanvallen. Zoals eerder aangekondigd, kunnen spelers die volledig ondergedompeld willen worden in de MONSTER HUNTER RISE-ervaring, de Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition-hardware aanschaffen, die wordt geleverd met een digitale downloadcode voor MONSTER HUNTER RISE plus de Deluxe Kit DLC en bonusinhoud.

Deze bundel wordt op 26 maart naast de game uitgebracht. Op dezelfde dag wordt ook de Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition gelanceerd, die is versierd met opvallende kunst geïnspireerd op Magnamalo, het vlaggenschip van de game.

Miitopia

Ga op een hilarisch avontuur met vrienden, familie of wie je maar wilt, om de gezichtstelende Dark Lord te verslaan. In Miitopia, een aanpasbaar avontuur voor Nintendo Switch, creëer en personaliseer je Mii-personages van wie je maar wilt, en cast je ze in het fantasy-avontuur van je leven. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in Miitopia, inclusief pruiken en make-up, kun je je Mii-personages er fantastischer uit laten zien dan ooit. Je kunt ook een paard als bondgenoot hebben.

Als je dichterbij komt, helpt het je een handje – eh, hoef – in de strijd. Welke Mii-personages wijs je toe als bondgenoten … en wie wordt de kwaadaardige Dark Lord? De luchtige stoeipartij Miitopia wordt op 21 mei gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders in de Nintendo eShop zullen kort na de presentatie beschikbaar zijn.

Knock-out stad

Werk samen en neem het op tegen rivaliserende Crews in Knockout City ™, waar epische trefbalgevechten de score bepalen in team-gebaseerde multiplayer-wedstrijden. Gooi, vang, pas, ontwijk en pak je een weg naar trefbaldominantie. Knockout City wordt op 21 mei gelanceerd voor Nintendo Switch.

DC Super Hero Girls: Teen Power

Speel als een van de vele klassieke DC-superheldinnen zoals Batgirl, Supergirl en Wonder Woman, gebaseerd op de populaire Cartoon Network-show, als tieners die de middelbare school moeten doorstaan ​​terwijl ze de stad redden. Elk van deze superhelden heeft haar eigen speciale vaardigheden, zoals vluchten of gadgets, die in de strijd kunnen worden gebruikt.

Verken Metropolis als je tiener alter ego, laat je selfies uit de hele stad zien op je in-game Superstapost-account of herbouw een vervallen deel van de stad. DC Super Hero Girls: Teen Power komt op 4 juni naar de Nintendo Switch. Pre-orders in de Nintendo eShop beginnen na de presentatie.

Famicom Detective Club: The Missing Heir / Famicom Detective Club

The Girl Who Stands Behind: twee diepe Nintendo-stukken uit Japan komen voor het eerst naar Europa, gelokaliseerd met Engelse tekst en volledig gemoderniseerd voor Nintendo Switch.

Wendingen, bochten en drama wachten op elke hoek in deze beide spannende games. Ontdek de dodelijke waarheid in Famicom Detective Club: The Missing Heir en Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind, die op 14 mei als bundel naar de Nintendo eShop komen. Pre-orders voor de spellen beginnen nu in de Nintendo eShop op Nintendo Switch.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition

Maak de Juice Cannons klaar en bereid je voor op de strijd in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition – de gekste shooter ooit! Feest met maximaal drie vrienden en speel een rondje in Giddy Park, of duik in een 8-v-8 multiplayer in Turf Takeover.

Bereid je voor om solo of in online multiplayer te vechten in een plant-op-zombieconflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville en weer terug zal voeren. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition wordt op 19 maart gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders beginnen nu in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Apex Legends

Deze gratis te spelen battle royale biedt een groeiend aantal krachtige kanshebbers genaamd Legends, strategische gevechten, platformonafhankelijk spelen en meer.

Om de legendarische lancering van de game te vieren, ontvangen alle spelers op Nintendo Switch een nieuwe Legendary Pathfinder-skin en 30 gratis levels voor seizoen 8: Mayhem Battle Pass. Plus, verdien de eerste twee weken na de lancering dubbele XP als je op Nintendo Switch speelt. Vecht voor fortuin, roem en glorie wanneer Apex Legends op 9 maart wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Legend of Mana

De geliefde JRPG-klassieker van SQUARE ENIX, Legend of Mana, komt naar Europa met volledig geremasterde HD-graphics, opnieuw gearrangeerde muziek en extra functies. Beleef het tijdloze verhaal van Legend of Mana wanneer het op 24 juni wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Outer Wilds

In de veelgeprezen en bekroonde Outer Wilds ben je het nieuwste lid van Outer Wilds Ventures, een jong ruimteprogramma dat op zoek is naar antwoorden in een vreemd, constant veranderend zonnestelsel. Bestuur een ruimteschip om planeten te bezoeken vol met overblijfselen van een uitgestorven geavanceerde beschaving op locaties die met het verstrijken van de tijd veranderen. Verken en leg het mysterie samen voor het einde van de tijdlus wanneer Outer Wilds deze zomer voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

SAMURAI WARRIORS 5

Met vernieuwde personageontwerpen en een levendige, geïllustreerde kunststijl duikt SAMURAI WARRIORS 5 in de Sengoku-periode en schijnt Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi in de schijnwerpers. De game baant zich deze zomer een weg naar de Nintendo Switch.

World’s End Club

Van de makers van de cultklassieker Danganronpa en Zero Escape-serie komt een gevecht voor je leven … letterlijk! Jij en elf anderen, bekend als de Go-Getters Club, gaan op een boeiende reis door Japan en beleef een avontuur dat zijwaarts scrollende actie combineert met een spannend verhaal. Terwijl je terugkeert naar huis in Tokio, wissel je af tussen solo werken en samenwerken met de groep om uitdagingen en monsters te overwinnen die je in de weg staan. World’s End Club wordt op 28 mei gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Animal Crossing: New Horizons + Super Mario Bros. 35th Anniversary

Items geïnspireerd op het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. komen naar Animal Crossing: New Horizons. Bekende items zoals de Super Mushroom en het “?” Blok is in het spel te bestellen als meubelstuk, dus je kunt ze plaatsen waar je maar wilt. Je kunt zelfs meerdere Warp Pipes op je eiland plaatsen en er gemakkelijk tussen reizen. De nieuwe items met het Super Mario Bros.-thema zijn beschikbaar vanaf 1 maart, na de gratis update van Animal Crossing: New Horizons op 25 februari.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Breid je zoektocht uit om Hyrule te redden met aankomende downloadbare content, want er komen twee golven DLC naar de Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass. Nieuw toegevoegde personages, podia en meer zijn allemaal onderweg, met de eerste golf in juni en de tweede in november.

Spelers die deze uitbreidingspas in de Nintendo eShop kopen voor £ 17,99 / € 19,99, krijgen beide DLC-golven zodra ze worden uitgebracht. Ze krijgen vanaf 28 mei ook een extra in-game wapen en kostuum voor Link als aankoopbonus. De Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass zal kort na de presentatie verkrijgbaar zijn.

Ghosts ’n Goblins Resurrection

Als de dappere ridder Arthur ontketen je wapens, magische spreuken en vaardigheden om monsters te verslaan in uitdagende levels in het Demon Realm.

Lokale coöp is voor het eerst in de serie beschikbaar. Help Arthur in zijn zoektocht met een van de drie ondersteunende personages: Barry voor verdediging, Kerry voor transport of Archie voor bruggen. Ghosts ‘n Goblins Resurrection wordt op 25 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Pre-orders voor de game zijn nu beschikbaar.

Capcom Arcade Stadium

Tientallen van Capcoms meest geliefde arcadeklassiekers komen naar Nintendo Switch als onderdeel van Capcom Arcade Stadium. Spoel het spel terug, pas de spelsnelheid of moeilijkheidsgraad aan en kies uit een verscheidenheid aan weergave-opties om die zoete arcade-goedheid opnieuw te beleven.

Ontvang 1943 – The Battle of Midway gratis en koop vervolgens gamepacks of de zelfstandige Ghosts ‘n Goblins-add-on om je verzameling samen te stellen. Voorafgaand aan de release van Ghosts ‘n Goblins Resurrection op 25 februari, is de originele add-on Ghosts‘ n Goblins gratis beschikbaar in Capcom Arcade Stadium. Na die release is de Ghosts ‘n Goblins-add-on beschikbaar voor individuele aankoop of als onderdeel van het Capcom Arcade Stadium all-in pack. Kras die nostalgische jeuk weg met Capcom Arcade Stadium, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

No More Heroes 3

Als de lompe, met Beam Katana zwaaiende huurmoordenaar Travis Touchdown vecht jij je een weg naar de top van het Superhero Ranking-toernooi om de wereld te redden. Maar wacht … je gaat ook tegen buitenaardse wezens vechten ?! Met een nieuwe en verbeterde Death Glove heb je toegang tot een verscheidenheid aan dodelijke vaardigheden die voor elke wedstrijd kunnen worden aangepast en geüpgraded. No More Heroes 3 komt op 27 augustus uit op de Nintendo Switch.

Neonwit

Neon White is een razendsnelle first-person actiespel over het uitroeien van demonen in de hemel. Jij bent White, een huurmoordenaar die met de hand uit de hel is uitgekozen om te strijden met andere demonenmoordenaars om een ​​kans om permanent in de hemel te leven. De andere huurmoordenaars komen echter bekend voor, hoewel … kende je ze in een vorig leven? Neon White, ontwikkeld door de maker van Donut County, wordt in de winter van 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch.

BRAVELY DEFAULT II

Red de kristallen en het continent Excillant met de hulp van vier nieuwe Heroes of Light! In de aanloop naar de lancering van de game voor Nintendo Switch op 26 februari, kun je een nieuwe BRAVELY DEFAULT II – Final Trailer bekijken. Je kunt ook een nieuwe gratis demo voor BRAVELY DEFAULT II uitproberen, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop.

Tales from the Borderlands

Keer terug naar de meedogenloze wereld van Pandora in Tales from the Borderlands. De Nintendo Switch-versie van de game bevat alle vijf afleveringen, gevuld met klassieke Borderlands-personages en humor. Gangsters, bandietenheren en Vault Hunters zijn slechts een handvol van de obstakels die je tegenkomt in dit keuzegedreven, verhalende avontuur op 24 maart.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

In deze terugkeer van het actiespel van Aspyr, bouw je je zombiehorde op en neem je wraak op de stad door mensen in je ondode bondgenoten te veranderen. Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse eet zijn weg naar Nintendo Switch op 16 maart. Pre-orders zijn beschikbaar in de Nintendo eShop.

Hades

Hades, winnaar van talloze Game of the Year-prijzen, krijgt een fysieke release op Nintendo Switch. Deze fysieke versie wordt geleverd met een aantal leuke extra’s, waaronder een pc-downloadcode voor de Hades Original Soundtrack en een 32-pagina’s tellend full-colour personagecompendium met portretten van de levendige cast van goden, geesten en monsters in de game. En laten we de game zelf niet vergeten, die tientallen uren spannende actie biedt in combinatie met een boeiend verhaal. De fysieke versie van Hades wordt op 19 maart gelanceerd.

NINJA GAIDEN: Master Collection

Drie actievolle inzendingen in de veelgeprezen NINJA GAIDEN-serie komen naar Nintendo Switch in NINJA GAIDEN: Master Collection. Gebruik een arsenaal aan dodelijke wapens als de legendarische ninja Ryu Hayabusa, waarbij elk wapen een speelstijl biedt met een andere reeks dodelijke vaardigheden, samen met meedogenloze ninjutsu om snel vijanden neer te halen. De NINJA GAIDEN: Master Collection komt op 10 juni naar de Nintendo Switch.

SaGa Frontier Remastered

Acht hoofdrolspelers, acht boeiende reizen. In deze geremasterde versie van de klassieke RPG SaGa Frontier reis je door een verbluffende sci-fi-wereld met een van de hoofdrolspelers, elk met hun eigen doelen en ambities. Met een nieuw speelbaar personage, sprankelende gevechten en nieuwe evenementen is SaGa Frontier Remastered een avontuur dat je niet mag missen. De game wordt op 15 april gelanceerd voor Nintendo Switch.