Nintendo Direct 2019-09-04 samenvatting

Nintendo Direct 2019-09-04 samenvatting

The Nintendo Direct video presentation that took place last night announced many new games coming to the Nintendo Switch system, including Overwatch Legendary Edition.

video
play-rounded-fill

Evenals games die binnenkort worden gelanceerd (lees nu) zoals Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition. Nintendo heeft ook nieuwe details verstrekt over eerder aangekondigde komende games, zoals The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Hoofd Hoogtepunten

Andere hoogtepunten van de Nintendo Direct-presentatie zijn de introductie van Terry Bogard uit de Fatal Fury-serie als de vierde speelbare DLC-jager in de Super Smash Bros. Ultimate-game die in november komt, de onthulling van klassieke Super NES-spellen die naar de Nintendo Switch Online-service komen en de aankondiging van geliefde games zoals Return of the Obra Dinn, Tokyo Mirage Sessions #FE en de definitieve versie van de originele Xenoblade Chronicles allemaal op weg naar Nintendo Switch.

“Nintendo levert het hele jaar door nieuwe content voor Nintendo Switch, en die cadans zal doorgaan tot 2019 en het nieuwe jaar in”, aldus Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing bij Nintendo of America. “Nintendo Switch-eigenaren kunnen spelen wat ze willen, wanneer ze willen, met een enorme bibliotheek met games voor alle soorten spelers.”

Hoogtepunten overzicht

 • Overwatch Legendary Edition: Tracer, Mei, Hanzo en alle andere kleurrijke personages van het enorm populaire online spel Overwatch komen naar de Nintendo Switch. De snelle multiplayer-game is gepland voor Nintendo Switch op 15 oktober. Pre-aankoop in de Nintendo eShop begint vandaag.
 • Terry Bogard komt naar Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard komt in november uit de klassieke SNK-vechtfranchise Fatal Fury en voegt zich bij Super Smash Bros. Ultimate als een speelbare jager.

  Terry Bogard maakt deel uit van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass, die vijf Challenger Packs bevat zodra ze worden uitgebracht, elk met een DLC-jager, een podium en meerdere muzieknummers. De Fighters Pass kan worden gekocht voor een adviesprijs van $ 24,99, met individuele Challenge Packs beschikbaar voor $ 5,99 per stuk.

 • Banjo en Kazooie Doe mee met de strijd: vanaf vandaag doen Banjo en Kazooie uit de populaire Banjo-Kazooie-reeks mee aan Super Smash Bros. Ultimate. De nieuwe jagers maken deel uit van de derde Challenger Pack DLC (apart verkrijgbaar). Naast de personages kunnen spelers ook genieten van het Spiral Mountain-podium, evenals muzieknummers van de klassieke games.
 • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition: MONOLITHSOFT’s epische Xenoblade Chronicles-game, die oorspronkelijk in 2012 op het Wii-systeem werd gelanceerd, is voorbestemd om als Nintendo Xenoblade Chronicles: Definitive Edition op de Nintendo Switch te worden herboren. De game, die de avonturen van Shulk en Fiora beschrijft, is gepland voor Nintendo Switch in 2020.
 • Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: Super NES-games komen naar Nintendo Switch – en ze zijn gratis voor iedereen die een Nintendo Switch Online-lidmaatschap heeft! Vanaf morgen 5 september worden 20 klassieke Super NES-spellen gelanceerd voor de Nintendo Switch Online-service:
  • Super Mario World
  • Super Mario Kart
  • The Legend of Zelda: A Link to the Past
  • Super Metroid
  • Stunt Race FX (voor het eerst sinds de originele Super NES-release beschikbaar!)
  • Kirby’s Dream Land 3
  • Super Mario World 2: Yoshi’s Island
  • Star Fox
  • F-ZERO
  • Pilotwings
  • Kirby’s Dream Course
  • BRAWL BROTHERS
  • Breath of Fire
  • Demon’s Crest
  • Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
  • SUPER E.D.F. DE DEFENSIE VAN DE AARDE
  • Super Ghouls ‘n Ghosts
  • Super Puyo Puyo 2 (voor het eerst beschikbaar in de VS!)
  • Super Soccer (voor het eerst sinds de originele Super NES-release beschikbaar!)
  • Super Tennis (voor het eerst sinds de oorspronkelijke Super NES-release beschikbaar!)

   Al deze Super NES-spellen kunnen worden gespeeld met online functionaliteit op Nintendo Switch Online, inclusief multiplayer-gameplay in bepaalde games en voicechat via de Nintendo Switch Online-app. Punten opschorten en een gebruiksvriendelijke Rewind-functie waarmee spelers delen van het spel opnieuw kunnen spelen, zijn ook beschikbaar bij de lancering.

   Meer Super NES-spellen zullen in de toekomst aan de collectie worden toegevoegd, waardoor ze aan de groeiende bibliotheek met klassieke spellen beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden worden toegevoegd, waaronder meer dan 40 spellen van het originele Nintendo Entertainment System. Om toegang te krijgen tot de spellen, moeten Nintendo Switch-eigenaren een actief lidmaatschap hebben van de Nintendo Switch Online-service.

 • Super Nintendo Entertainment-systeemcontroller: om het oorspronkelijke gevoel van Super NES-games te herwinnen, is een draadloze Super Nintendo Entertainment-systeemcontroller binnenkort beschikbaar als een speciale aanbieding alleen voor Nintendo Switch Online-leden.

  Zodra de controller beschikbaar is voor aankoop, is het mogelijk om maximaal vier controllers per Nintendo-account te bestellen op https://www.nintendo.com/super-nes-controller/, voor een prijs van $ 29,99 per stuk.

 • Tokyo Mirage Sessions #FE Encore: de game die de werelden van Fire Emblem en ATLUS samenbrengt, komt naar Nintendo Switch.

  Tokyo Mirage Sessions #FE Encore is de Nintendo Switch-versie van de veelgeprezen RPG die oorspronkelijk op het Wii U-systeem werd gelanceerd. Deze nieuwe versie van de game bevat een nieuw nummer dat niet in de originele, nieuwe verhaalelementen zat en de mogelijkheid om het onderweg te gebruiken! Tokyo Mirage Sessions #FE Encore wordt op 17 januari gelanceerd voor Nintendo Switch.

 • Tetris® 99 – Ver. 2.0 + DLC-update: de digitale versie van de Tetris 99-game krijgt een update! De Tetris 99 Invictus-modus is er … maar het is niet voor bangeriken. Spelers kunnen het zelfs niet spelen als ze de TETRIS MAXIMUS-status hebben bereikt, wat betekent dat ze minstens één keer de eerste plaats krijgen in de traditionele online modus van Tetris 99. Naast de Invictus-modus worden dagelijkse missies toegevoegd aan Tetris 99 zodat iedereen ervan kan genieten.

  Door deze missies te voltooien, verwerven spelers in-game tickets om in te wisselen voor een aantal aangepaste thema’s. Om te pronken met prestaties, worden ook nieuwe spelerpictogrammen toegevoegd! Afgezien van dit alles komt de tweede golf van content voor degenen die de Big Block DLC hebben gekocht. In de 2P Share Battle-modus deel je Joy-Con-controllers voor een spel met twee spelers tegen elkaar en de CPU. In de Local Arena-modus kunnen vrienden persoonlijk samenkomen om te vechten via de nieuwe lokale draadloze multiplayer.

  De versie 2.0-update en de nieuwe betaalde DLC voor Tetris 99 worden morgen 5 september gelanceerd. Ook is er vanaf 6 september een fysieke versie van Tetris 99 beschikbaar die alle Big Block-DLC plus een 12 maanden durende individuele lidmaatschap omvat Nintendo Switch Online voor een adviesprijs van $ 29,99.

 • Pokémon Sword / Pokémon Shield: nieuwe details (en twee nieuwe Pokémon!) Werden onthuld voor de Pokémon Sword- en Pokémon Shield-spellen, exclusief gelanceerd voor Nintendo Switch op 15 november.
  • Polteageist is een Pokémon van het spooktype en maakt een thuis voor zichzelf door zich te verschuilen tussen gerechten in hotels en restaurants. Het lichaam is gemaakt van thee en het kan zelfs een vertrouwde trainer laten proeven van zijn thee. De vliegende en watertype Pokémon Cramorant zal absoluut alles doorslikken dat er stevig genoeg uitziet. Het heeft een exclusieve vaardigheid genaamd Gulp Missile. Tijdens het gebruik van Surf of Dive in de strijd, zal het tegengaan wanneer aangevallen.
  • Spelers kunnen in stijl door de nieuwe Galar-regio reizen. In dit spel kunnen spelers hun hoofdtrainer uitrusten in tops, bottoms, bovenkleding, handschoenen, nieuwe kapsels en zelfs een beetje make-up. Tijdens hun reis kunnen spelers op elk moment kamperen in Pokémon Camp. Terwijl ze daar zijn, kunnen spelers met Pokémon spelen en ze beter leren kennen. In de nieuwe Wild Area kunnen spelers ook kampen van andere spelers bezoeken.

   Maximaal vier spelers en hun Pokémon kunnen samen in een kamp rondhangen. Pokémon Camp is ook een geweldige plek om wat Curry op rijst te bereiden. In Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn er vele soorten heerlijke Curry on Rice die kunnen worden geregistreerd bij de Curry Dex.

 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Link’s nieuwste avontuur is bijna hier! In The Legend of Zelda: Link’s Awakening kunnen spelers verdiende kamers in het avontuur plaatsen om aangepaste Chamber Dungeons te maken. Afgewerkte kerkers kunnen worden opgeslagen in een compatibel amiibo-figuur in de The Legend of Zelda-serie of Super Smash Bros.-serie, zodat ze kunnen worden gedeeld met vrienden. Een nieuw Link amiibo-figuur geïnspireerd op de stijl van het spel wordt op 20 september gelanceerd, dezelfde dag als het spel.
 • Luigi’s Mansion 3: Elke verdieping van het spookhotel in Luigi’s Mansion 3 is een ander thema, waaronder de piramide-setting van Tomb Suites, een discovloer en een restaurant met piratenthema. In de nieuw aangekondigde ScreamPark-feestmodus kunnen twee tot acht spelers tegen elkaar vechten als een Luigi-team en een Gooigi-team, zelfs met slechts één Nintendo Switch-systeem.

  De teams zullen strijden om te zien wie de meeste geesten kan verslaan, de meeste munten kan verzamelen of de meeste doelen kan breken. Luigi’s Mansion 3 opent de deuren van zijn spookhotel op 31 oktober.

 • Animal Crossing: New Horizons: Spelers sluiten zich aan bij het Deserted Island Getaway-pakket van Nook Inc en beginnen een ontspannen nieuw leven vol creativiteit, charme en vrijheid in deze volgende aflevering in de Animal Crossing-serie, die op 20 maart 2020 voor de Nintendo Switch wordt gelanceerd.
 • DAEMON X MACHINA: Deze nieuwe actie-mech-game wordt gelanceerd op 13 september, maar spelers die die krachtige mechs willen gebruiken voor een draai kunnen de gratis demoversie van de game vanaf vandaag proberen. In de Prologue-demo zullen spelers hun mechs door het begin van het spel loodsen, en alle verdiende vooruitgang wordt overgedragen naar het hoofdspel. Een belangrijk kenmerk van de demo is de mogelijkheid om met maximaal vier spelers in de lokale coöpmodus te spelen.
 • Super Kirby Clash: om bazen te verslaan die slecht zijn, heb je een heel team van Kirbys nodig! In dit gratis te starten multiplayer-actiegame kunnen spelers kiezen uit vier unieke rollen en samen met maximaal drie andere spelers stoere eindbazen verslaan.

  Puff up power door wapens te maken, of gebruik Gem Apples, die je kunt verdienen als in-game valuta of gekocht met echt geld, om Vigor op te laden (een hulpbron die in de loop van de tijd oplaadt), nieuwe missies te ontgrendelen of te ruilen voor wapens, pantser , ondersteuningsitems of stickers. Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend om lokaal te spelen, en als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, kun je zelfs online spelen! Super Kirby Clash wordt later vandaag exclusief in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch uitgebracht!

 • Divinity: Original Sin 2 – Definitieve editie: Dit kritisch geliefde en favoriet favoriet rollenspel is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch! Met de kracht van de Nintendo Switch kunnen spelers monsters verslaan en magie ontketenen met maximaal drie andere vrienden thuis of onderweg.
 • Return of the Obra Dinn: het veelgeprezen, stijlvolle indie-spel komt dit najaar naar Nintendo Switch. Als verzekeringsonderzoeker voor de Oost-Indische Compagnie moeten spelers aan boord van een schip gaan, de omgeving verkennen, tijd terugdraaien met het zakhorloge van Memento Mortem en logische aftrekkingen noteren om de mysteries van het schip op te lossen.
 • Little Town Hero: in deze nieuwe RPG van Game Freak, de ontwikkelaars van de Pokémon-games, moeten spelers tegen monsters vechten en steun van stedelingen verzamelen, allemaal terwijl ze binnen de grenzen van een enkele stad blijven. Little Town Hero, dat ook muziek van Undertale-maker Toby Fox bevat, maakt op 16 oktober een stand op Nintendo Switch. Little Town Hero is vanaf vandaag beschikbaar voor aankoop in de Nintendo eShop.
 • Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise: Een vervolg op de cultklassieker Deadly Premonition is op weg naar Nintendo Switch. Wanneer FBI-agent Aaliyah Davis een onderzoek opent naar een oude zaak voor seriemoordenaar, opent ze ook een deur naar het onbekende. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise boggles en beguiles op Nintendo Switch in 2020. De originele game in de serie wordt vanaf vandaag in de Nintendo eShop gelanceerd als Deadly Premonition Origins!
 • Rogue Company: introductie van Rogue Company, een 5-v-5 online shooter van Hi-Rez Studios. In dit nieuwe IP kunnen spelers tegen vrienden spelen of direct online matchen met een vergelijkbaar bekwaam team in een verscheidenheid aan op doelstellingen gebaseerde modi. Huurlingen kunnen volledig worden aangepast aan de stijl van de speler. Rogue Company sluipt naar de Nintendo Switch in 2020.
 • Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast: May the Force be with this Star Wars classic. Kyle Katarn, agent van de Nieuwe Republiek, is onze enige hoop om een ​​malafide Jedi te stoppen. Zorg dat je lichtzwaard klaar is, Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast komt op 24 september naar de Nintendo Switch.
 • DOOM 64: Er zijn minstens 64 redenen voor fans om enthousiast te worden over de klassieke first-person shooter DOOM 64 die naar Nintendo Switch komt, met de mogelijkheid om het overal te spelen, waaronder een van hen. DOOM 64 wordt op 22 november gelanceerd op de Nintendo Switch.
 • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete editie: als Geralt van Rivia hebben spelers een enorme wereld om thuis of onderweg te verkennen. In deze versie van het spel zijn alle DLC- en verhaaluitbreidingen onderweg. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition komt op 15 oktober naar de Nintendo Switch.
 • Assassin’s Creed: The Rebel Collection: word de meest gevreesde piraat in het Caribisch gebied in Assassin’s Creed IV: Black Flag en transformeer je vervolgens in de ultieme huurmoordenaar in Assassin’s Creed: Rogue.

  Dat zijn twee actievolle games uit de bekroonde Assassin’s Creed-serie voor één geweldige prijs! Alle eerdere DLC voor één speler is inbegrepen, evenals nieuwe functies zoals aanraakbediening en bewegingsgericht richten. Assassin’s Creed: The Rebel Collection wordt op 6 december gelanceerd voor Nintendo Switch.

 • Dauntless: vecht om te overleven aan de rand van een woeste grens in de online, gratis te spelen actie-RPG Dauntless. Of ze nu een veteraan zijn die onderweg wil doden, of een groentje klaar om een ​​erfenis te smeden, spelers kunnen honderden versnellingsopties maken en samenwerken met anderen om Behemoths ter grootte van een baas te verslaan.

  De Nintendo Switch-versie van Dauntless wordt dit jaar gelanceerd en biedt volledige cross-play, cross-compatibiliteit en functiepariteit, zodat spelers op de Nintendo Switch zich bij een miljoenengemeenschap kunnen aansluiten en voor het eerst hun Slayers meenemen.

 • Trials of Mana: een geremasterde versie van dit fantasie-avontuur komt op 24 april 2020 naar de Nintendo Switch. Deze nieuwe versie van de klassieke game bevat volledig ingesproken personages en verbeterde grafische afbeeldingen. Spelers die het origineel willen spelen, kunnen ervan genieten als onderdeel van de momenteel beschikbare Collection of Mana-game voor Nintendo Switch.
 • Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020: naast het spelen van klassieke multiplayer-evenementen met Mario, Sonic en al hun vrienden, beschikt Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 ook over een verhaalmodus voor één speler, nieuwe minigames en 10 retro- stijl evenementen.

  Deze nieuwe evenementen worden weergegeven in old-school 2D-graphics, perfect voor retro-fans over de hele wereld. Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 gaat voor de gouden medaille op 5 november.

 • Nieuwe amiibo – Drie nieuwe amiibo-figuren in de Super Smash Bros.-serie – Incineroar, Chrom en Simon Belmont – worden in de winkels gelanceerd op 15 november.
 • NBA 2K20 – In twee dagen (6 september) kunnen spelers het veld op in NBA 2K20 voor Nintendo Switch.
 • The Outer Worlds – Verken de verste uithoeken van de ruimte en ontmoet een groot aantal facties die allemaal strijden om macht in The Outer Worlds, binnenkort op weg naar Nintendo Switch.
 • Just Dance 2020 – Breek een overstap naar enkele van de populairste muziekhits vandaag in Just Dance 2020, op weg naar Nintendo Switch op 5 november.
 • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered – De veelgeprezen en favoriete RPG kan overal mee naartoe worden genomen wanneer deze op 20 september voor de Nintendo Switch wordt gelanceerd.
 • Devil May Cry 2 – Het iconische videogamekarakter Dante, het klassieke actiespel Devil May Cry 2, wordt op 19 september gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-aankoop in de Nintendo eShop begint vandaag!
 • GRID Autosport – Vroom! De supersnelle racegame GRID Autosport komt op 19 september naar de Nintendo Switch. Pre-aankoop in de Nintendo eShop begint vandaag!
 • Vampyr – Spelers die zin hebben in … humeurige actie-RPG’s voor derde partijen krijgen een bloedige traktatie wanneer Vampyr op 29 oktober wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.
 • Call of Cthulhu – Beantwoord de oproep in deze survival horror RPG-game wanneer Call of Cthulhu op 8 oktober wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.
 • Farming Simulator 20 – Spring op een tractor, bijt op een rietje en pak een Nintendo Switch-systeem. Farming Simulator 20 plant zichzelf deze winter op Nintendo Switch.
Ad