Nintendo Direct Mini: Partner Showcase 17 September

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase 17 September

Nintendo heeft weer een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase aangekondigd voor vandaag, 17 september, om 07:00 uur PT / 10:00 uur ET.

Nintendo zal nog een mini-direct uploaden met uitsluitend games van hun uitgeverspartners.

De showcase is ingesteld om morgen om 07.00 uur PT / 15.00 uur BST / 16.00 uur CEST te streamen op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo en geeft je een kijkje in aankomende games van derden die naar de Switch komen via de uitgeverijen van Nintendo. Verwacht dus natuurlijk geen nieuwe informatie over de grote first-party franchises van Nintendo.

video

Wat kun je verwachten?

Een vorige Nintendo Direct Mini die vorige maand werd getoond, was ook gericht op games van Nintendo-uitgeverijen. Daar zagen we onder andere Square Enix’s ritme-gebaseerde actiegame Kingdom Hearts: Melody of Memory, Harmonix’s Fuser, Puyo Puyo’s Tetris 2 en Just Dance 2021, evenals enkele nieuwe DLC-inhoudupdates voor reeds uitgebrachte games van derden, zoals Minecraft Dungeons.

Afgaand op wat we in de vorige Direct Mini hebben gezien, is het waarschijnlijk dat je niet alleen verwacht dat er nieuwe aankomende games naar de Nintendo Switch-console komen, maar dat je mogelijk ook updates krijgt over de huidige releases.