Nintendo Direct – Partner Showcase 21 februari 2024 samenvatting

Nintendo Direct – Partner Showcase 21 februari 2024 samenvatting

Samenvatting:

De nieuwste Nintendo Direct: Partner Showcase onthulde games vol meeslepende verhalen, puzzeluitdagingen, karakterontwikkeling, spectaculaire actie en zelfs plakkerig plezier. Deze kleurrijke mix van games van verschillende Nintendo-uitgevers en -ontwikkelaarspartners komt in 2024 naar de Nintendo Switch.


Nintendo Direct – Partner Showcase hoogtepunten

Hoogtepunten uit de videopresentatie waren onder meer de onthulling van Disney Epic Mickey: Rebrushed, een actie-avontuur waarin Mickey Mouse op een reis vol creativiteit en ontdekkingen gaat; Grounded, een overlevingsavontuur waarin je krimpt tot miniatuurformaat en te maken krijgt met reuzengevaren; en Super Monkey Ball Banana Rumble, het eerste nieuwe spel in de Super Monkey Ball-serie in 10 jaar.

Daarnaast onthulde Nintendo het nieuwe onderwaterspel Endless Ocean Luminous, en werd aangekondigd dat vandaag vijf klassieke Rare-games worden toegevoegd aan Nintendo Switch Online en Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Deze Rare-games – waaronder het Super NES-spel BATTLETOADS IN BATTLEMANIACS en het Nintendo 64-spel Blast Corps – zijn voor het eerst beschikbaar op een Nintendo-console sinds hun oorspronkelijke release.

De volledige Nintendo Direct: Partner Showcase-video is te bekijken hieronder;

video
play-rounded-fill

Disney Epic Mickey: Rebrushed:

Sluit je aan bij Mickey Mouse op een kleurrijk avontuur door Wasteland, een wereld geïnspireerd op klassieke Disney-verhalen. Speel de klassieker uit 2010 nu met verschillende upgrades in deze gepolijste remake van het 3D-platformavontuur dat oorspronkelijk werd uitgebracht op de Wii. Naast bijgewerkte graphics en andere verbeteringen, heeft Mickey Mouse nu een nieuwe set vaardigheden en meer. Zowel fans van het origineel als nieuwe spelers kunnen uitkijken naar een avontuur van ‘epische’ proporties wanneer Disney Epic Mickey: Rebrushed dit jaar wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

World of Goo 2:

In dit vervolg op World of Goo is er nog meer goo! Test je verbeeldingskracht en gebruik levende, vloeibare wezens om bruggen, torens, terrein te vervormen en vliegende machines te voeden. Ontdek nieuwe soorten goo-ballen met diverse eigenschappen – waaronder explosieve goo, groeiende goo en krimpende goo – in meer dan 64 levels in een gevaarlijke, op natuurkunde gebaseerde wereld. World of Goo 2 arriveert op 23 mei als een console-exclusieve voor de Nintendo Switch.

Grounded:

Overleef, bouw en verken in dit coöperatieve overlevingsavontuur waarin je krimpt tot mierformaat en insecten reageren op je acties. Speel alleen of met maximaal drie vrienden online*1 en ontdek de gevaarlijke wonderen van je eigen achtertuin. Bouw basissen om je spullen te beschermen en nieuwe gereedschappen, wapens en bepantsering te maken om je overlevingskansen in de gevaarlijke achtertuin te vergroten. Of creëer en deel nieuwe avonturen in de Playgrounds-modus. Grounded komt op 16 april naar de Nintendo Switch.

Penny’s Big Breakaway:

Sluit je aan bij Penny en Yo-Yo op een 3D-platformavontuur van het team achter Sonic Mania. Ren, zwaai en stunt je een weg door 40 levels in 11 kleurrijke werelden. Gebruik smakelijke snacks om Yo-Yo tijdelijk te transformeren, waardoor hij sneller kan bewegen, Penny kan beschermen en nog veel meer. Ontwijk de keizer en zijn enorme pinguïnleger door verschillende acrobatische stunts en transformaties uit te voeren met je jojo. Of test je vaardigheden voor snelheidsloop in Time Attack-modus en ruil verzamelde munten in voor bonusitems, levels en unlockable extra’s. Ontdek je ware kracht in Penny’s Big Breakaway, vandaag uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Endless Ocean Luminous:

Duik in een uitgestrekte onderwaterwereld die verandert bij elke expeditie in dit nieuwe Endless Ocean-spel van Nintendo. Verken de diepten van de mysterieuze Hidden Sea alleen of duik met maximaal 30 spelers online*1. Er zijn hier meer dan 500 soorten zeedieren te ontdekken. Je zou wezens kunnen tegenkomen die ooit als uitgestorven werden beschouwd, of zelfs mythische wezens. Waar brengt jouw onderwaterreis je naartoe? Endless Ocean Luminous verschijnt op 2 mei op de Nintendo Switch.

Vijf Rare-games op de Nintendo Switch:

vandaag worden vijf Rare-games toegevoegd aan Nintendo Switch Online en Nintendo Switch Online + Expansion Pack.*2 Leden van Nintendo Switch Online kunnen zich storten op KILLER INSTINCT en BATTLETOADS IN BATTLEMANIACS als onderdeel van Super NES – Nintendo Switch Online, en SNAKE RATTLE N ROLL en R.C. PRO-AM als onderdeel van NES – Nintendo Switch Online. Leden van Nintendo Switch Online + Expansion Pack kunnen zich storten op deze games en Blast Corps, want dat destructieve actiespel wordt toegevoegd aan Nintendo 64 – Nintendo Switch Online.

STAR WARS: Battlefront Classic Collection:

Vecht in het STAR WARS-universum in deze collectie van klassiekers. De collectie bevat STAR WARS Battlefront uit 2004 en de sequel STAR WARS Battlefront II uit 2005, en elk spel heeft singleplayer-campagnes, lokale multiplayer-gevechten*3 en massale online gevechten*1 voor maximaal 64 spelers. Bestuur legendarische ruimteschepen en belichaam bekende personages zoals Luke Skywalker, Anakin Skywalker en Darth Vader. Deze collectie bevat ook extra speelbare personages zoals Kit Fisto en Asajj Ventress, en bonuslocaties zoals Jabba’s Palace, Bespin: Cloud City en Yavin 4: Arena. STAR WARS: Battlefront Classic Collection komt op 14 maart naar de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

SOUTH PARK: SNOW DAY!:

Werk samen met Cartman, Stan, Kyle en Kenny om de stad te redden in dit coöperatieve actiespel. Pas je eigen New Kid aan en vecht alleen of met maximaal drie vrienden*1 in een gloednieuw verhaal in de besneeuwde straten van South Park. Gebruik verschillende wapens en ontketen verwoestende speciale vaardigheden tijdens een avontuur om de wereld te redden op een dag zonder school. SOUTH PARK: SNOW DAY! komt op 26 maart naar de Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Another Crab’s Treasure:

Stap in de schaal van een heremietkreeft en haal je eigen schaal terug in een epische schattenjacht door een vervuilde oceaan. Draag het afval – blikjes, karton en wat je maar kunt vinden – als pantser om jezelf te beschermen tegen vijanden en andere gevaren uit de diepten. Verzamel meer dan 60 schalen met verschillende speciale vaardigheden om jezelf te beschermen en verbeter je vechtvaardigheden met unieke aanpassingen die je kunt leren van verschillende andere zeedieren. Sluit je aan bij de zeedieren wanneer Another Crab’s Treasure op 25 april aanspoelt op de Nintendo Switch.

Contra: Operation Galuga:

Schiet door een herziene versie van het klassieke actiespel uit de jaren 80 met moderne graphics, nieuwe functies en explosieve coöperatieve gevechten. Contra: Operation Galuga komt op 12 maart naar de Nintendo Switch, en je kunt de intense actie vandaag zelf ervaren met de gratis demo in de Nintendo eShop. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Pepper Grinder:

De ster van dit spectaculaire platformspel is Pepper – een zeeman met een voorliefde voor graven. Gewapend met haar trouwe boor Grinder, graaft Pepper zich een weg door terrein en water, bedient machines en verplettert vijanden op een missie om haar fortuin terug te winnen. Laat je platformvaardigheden zien, vecht tegen bazen, zoek naar schatten en ontdek verborgen levels. Pepper Grinder arriveert op 28 maart op de Nintendo Switch. Graaf door deze kleurrijke, geanimeerde wereld met de gratis demo, vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Suika Game Multi-Player Mode Expansion DLC:

Het fruitige puzzelspel krijgt een betaalde seizoenspas als DLC*4 die lokale multiplayer voor twee spelers toevoegt. In de toekomst zal er ook een online multiplayermodus beschikbaar zijn. Geniet van de vruchten van je werk in de Originele modus, of ga de uitdaging aan in de nieuwe Tijdslimiet- en Aanval-modi. Geniet van deze zoete DLC voor Suika Game, vandaag uitgebracht op de Nintendo Switch. Voor spelers die het spel nog niet hebben, is er nu een bundel beschikbaar in de Nintendo eShop met het spel en de Multi-Player Mode Expansion DLC.

Pentiment:

Reis naar het 16e-eeuwse Beieren, maak keuzes en ervaar de gevolgen die een kleine gemeenschap jarenlang zal treffen. Betreed een levende, geïllustreerde wereld geïnspireerd op vroege boekwerken en ontmoet unieke personages in het kleine stadje Tassing, nabij de Abdij van Keirsau. Elke keuze die je onderweg maakt, kan enorme gevolgen hebben voor de toekomst van de gemeenschap en repercussies hebben voor komende generaties. Ontdek je pad door deze turbulente tijd wanneer Pentiment op 22 februari naar de Nintendo Switch komt.

Tales of Kenzera: ZAU:

Ervaar een aangrijpend actie-avontuur geïnspireerd op de mythen van Bantoe-culturen. Als Zau moet je je eigen emoties onder controle houden om een waardige Nganga, of spirituele genezer, te worden en de geest van je vader terug te halen. Gebruik kosmische krachten van de zon en de maan en reis met de God van de Dood door het prachtige, gevaarlijke Kenzera. Tales of Kenzera: ZAU wordt uitgebracht op 23 april op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist:

Verken een onderling verbonden wereld vol geheimen en intriges in dit vervolg op ENDER LILIES: Quietus of the Knights. Lilac en haar metgezellen zullen veel actie, avontuur en een verhaal van vernietiging en vernieuwing tegenkomen. Versla bazen, verwerf nieuwe vaardigheden, verander vijanden in bondgenoten en versterk je band met je kameraden. Welke mysteries wachten op je in dit mystieke land, gezien als de bron van alle magie? ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist komt dit jaar naar de Nintendo Switch.

Super Monkey Ball Banana Rumble:

AiAi en vrienden keren terug in het nieuwste avontuur in de Super Monkey Ball-serie. Pas je personage aan met meer dan 300 opties, rol door meer dan 200 levels, scheur langs je rivalen met de nieuwe Spin Dash, speel met vrienden*3 in een gloednieuwe coöperatieve Avonturenmodus, en voor het eerst in de serie, speel online*1 tegen maximaal 16 spelers. De kat is uit de zak! Tijd om bananen te gaan als Super Monkey Ball Banana Rumble exclusief wordt uitgebracht op de Nintendo Switch op 25 juni. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Monster Hunter Stories:

Word een Monster Rider en maak vrienden met talloze monsters uit de Monster Hunter-serie in deze verbeterde versie van de originele RPG. Monster Hunter Stories, uitgebracht in 2017 voor de Nintendo 3DS, komt naar de Nintendo Switch met HD-visuals, nieuwe voice-overs, een museum vol kunstwerken en muziek uit het spel, en aanvullende inhoud die eerder alleen beschikbaar was in Japan. Monster Hunter Stories spreidt deze zomer zijn vleugels op de Nintendo Switch.

Pocket Card Jockey: Ride On!:

Het populaire solitaire paardenrace-spel galoppeert naar de Nintendo Switch. Bereik de finish door solitaire te spelen en verzamel de beste kaarten om het goud mee naar huis te nemen. Als je wint, kun je nieuwe paarden toevoegen aan je stal. Het spel bevat nieuwe regels waarmee je effectiever kunt strategiseren, comfortabele Joy-Con-besturing en 3D-racegedeeltes. Doe online*1 mee, speel op je eigen tempo, of fok en verzamel schattige paarden. Hoe je ook speelt, zorg ervoor dat je je kaarten niet laat zien. Het spel Pocket Card Jockey: Ride On! en een gratis demo worden vandaag uitgebracht op de Nintendo Switch.

Shin Megami Tensei V: Vengeance:

Baan je eigen weg door een post-apocalyptische wereld in deze definitieve versie van Shin Megami Tensei V. Twee verhalen wachten op je, waaronder een gloednieuw verhaal met nieuwe locaties en demonen, waar je keuzes cruciaal zullen zijn. Neem moeilijke, morele beslissingen en ervaar een dramatisch verhaal van wraak of ontdek het originele verhaal van Shin Megami Tensei V. Welk pad kies je? Shin Megami Tensei V: Vengeance komt op 21 juni naar de Nintendo Switch.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure:

Ervaar het verhaal van Jemma, een buitenstaander in een klein dorp. Ze probeert zichzelf te vinden in dit avonturenspel vol puzzels. Terwijl Jemma beweegt, beweegt de wereld om haar heen ook, waardoor speelse chaos ontstaat en een constante stroom van kleine puzzels. Pas je avontuur aan met verschillende assistentieopties en dompel jezelf onder in het verhaal via een expressieve kunststijl op kleurrijke panelen. Arranger: A Role-Puzzling Adventure komt deze zomer naar de Nintendo Switch.

Unicorn Overlord:

Ga de strijd aan met loyale bondgenoten en herover je troon in deze tactische fantasie-RPG van Vanillaware. Stel een leger van meer dan 60 personages samen – waaronder mensen, elfen, felle beesten en hemelse engelen – en doorkruis een kleurrijke wereld in de iconische stijl van Vanillaware terwijl je heldendaden verricht in de vijf naties. Unicorn Overlord wordt op 8 maart uitgebracht voor de Nintendo Switch. Probeer vandaag nog de gratis demo en zet je voortgang over naar het volledige spel wanneer je het koopt.

GUNDAM BREAKER 4:

Creëer je ultieme Gundam en zet het in voor verschillende gevechtsmissies. Versla je vijanden, verzamel hun onderdelen en rust je Gunpla uit met nieuwe vaardigheden. Combineer die onderdelen met meer dan 250 basiskits om je eigen Gunpla te maken met het grootste aantal mobiele pakken en onderdelen in een Gundam Breaker-spel ooit. Je kunt ook je creaties tentoonstellen in de Diorama-modus. Laat je stijl zien en bereid je voor op de strijd. Breek, bouw en vecht wanneer GUNDAM BREAKER 4 dit jaar naar de Nintendo Switch komt.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time:

Een nieuw hoofdstuk in de FANTASY LIFE-serie komt eraan! Schakel tussen 14 verschillende rollen genaamd Levens op elk moment en verken een nieuw eiland vol geheimen. Bouw je eigen stad in het heden en reis naar het verleden. Ontmoet terugkerende personages en ontrafel de mysteries van het vervallen eiland. Bovendien kunnen tot vier spelers samen online*1 spelen. FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time wordt op 10 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream:

Betreed een vervormde versie van de SWORD ART ONLINE-wereld die herinneringen, tijd en ruimte overstijgt in dit actiespel dat je alleen en online in coöp*1 kunt spelen. Kies je rol in de vorm van je favoriete SWORD ART ONLINE-personages en werk samen met maximaal 20 spelers in raids om krachtige vijanden te verslaan. Pas je favoriete personage aan, ga op missies met vrienden en neem deel aan uitdagende raids. SWORD ART ONLINE Fractured Daydream komt dit jaar naar de Nintendo Switch.

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition:

De geprezen historische actie-RPG komt naar de Nintendo Switch. Speel als Henry en ontdek een open wereld vol majestueuze kastelen en levendige bossen. Verbeter je vaardigheden, verdien voordelen, smeed nieuwe uitrusting en overwin uitdagingen op verschillende manieren – met stealth, directe gevechten, overtuiging, dwang en meer. Leef met de gevolgen van je keuzes, want zij bepalen het uiterlijk van de wereld om je heen. Kingdom Come Deliverance – Royal Edition bevat het hele spel Kingdom Come: Deliverance en alle DLC en marcheert op 15 maart naar de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Snufkin: Melody of Moominvalley:

Herstel de harmonie in Moominvalley in dit muzikale avontuur dat trouw blijft aan de essentie van de Moomin-verhalen. Er zijn enkele gruwelijke parken gecreëerd die het landschap en de harmonie in de natuur verstoren. Als Snufkin trek je borden uit de grond en gooi je groteske standbeelden omver: allemaal om de natuur te herstellen, de bewoners hun thuis terug te geven en de plannen van de drukke parkmanager te dwarsbomen … Ervaar een symfonie met elke stap die je zet, begeleid door muziek en melodieën van de IJslandse post-rockband Sigur Rós, en dwaal door Moominvalley wanneer Snufkin: Melody of Moominvalley op 7 maart wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!:

Ervaar de wereld van Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba door middel van een bordspel. Kies een personage en gooi de dobbelstenen om door het bord te bewegen. Verzamel een verscheidenheid aan items en bondgenoten, en vecht tegen demonen om punten te scoren. Ontgrendel verschillende karakters, vaardigheden en kaarten terwijl je je een weg baant door het bord. Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! wordt dit jaar uitgebracht voor de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Conclusie

De nieuwste Nintendo Direct: Partner Showcase toonde een breed scala aan games van Nintendo’s uitgevers- en ontwikkelaarspartners die in 2024 naar de Nintendo Switch kwamen. Naast andere aankondigingen werd onthuld dat Grounded, Disney Epic Mickey: Rebrushed en Super Monkey Ball Banana Rumble komt dit jaar naar de Nintendo Switch. Daarnaast heeft Nintendo de nieuwe onderwatergame Endless Ocean Luminous onthuld en is aangekondigd dat vandaag vijf klassieke Rare-games worden toegevoegd aan Nintendo Switch Online en Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is de releasedatum voor de langverwachte game Super Monkey Ball Banana Rumble?
    • Super Monkey Ball Banana Rumble wordt op 25 juni exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.
  • 2. Hoeveel klassieke Rare-games worden er toegevoegd aan Nintendo Switch Online en Nintendo Switch Online + Expansion Pack?
    • Nintendo heeft de toevoeging aangekondigd van vijf klassieke Rare-games aan zowel Nintendo Switch Online als Nintendo Switch Online + Expansion Pack.
  • 3. Wanneer is de game Kingdom Come Deliverance – Royal Edition beschikbaar op de Nintendo Switch?
    • Kingdom Come Deliverance – Royal Edition verschijnt op 15 maart naar de Nintendo Switch.
  • 4. Wat is het uitgangspunt van het spel Pocket Card Jockey: Ride On!?
    • Pocket Card Jockey: Rijd door! is een solitaire paardenracespel waarbij spelers de finish willen bereiken door solitaire te spelen om de beste kaarten te verzamelen en races te winnen. Het bevat nieuwe regels voor strategische gameplay, Joy-Con-besturing en 3D-racesegmenten.
  • 5. Kun je meer informatie geven over de DLC voor de Suika-game die wordt genoemd in de Nintendo Direct?
    • De DLC voor Suika Game breidt de game uit met een betaalde seizoenspas, waarmee lokale multiplayer voor twee spelers wordt toegevoegd. In de toekomst zal er ook een online multiplayer-modus beschikbaar zijn. Spelers kunnen genieten van nieuwe gameplay-modi zoals Time Limit en Attack. De DLC is vandaag uitgebracht op de Nintendo Switch.