Nintendo Direct Presentatie 2021-09-23 samengevat

Nintendo Direct Presentatie 2021-09-23 samengevat

Nintendo heeft een paar dagen geleden tientallen aankomende nieuwe releases voor Nintendo Switch aangekondigd die tegen de winter en daarna aankomen! Als je het hebt gemist, kun je hieronder alles inhalen.

video
play-rounded-fill

Nintendo Switch-bezitters gaan een heel jaar tegemoet! In de nieuwste Nintendo Direct-videopresentatie heeft Nintendo een breed scala aan games beschreven die dit jaar en in 2022 naar het systeem komen – met een aantal games die later vandaag worden gelanceerd!

Hoogtepunten van Nintendo Direct 2021-09-23

 • … de volgende games in franchises als Bayonetta 3, Splatoon 3 en Kirby and the Forgotten Land, een nieuw 3D-platformavontuur in de Kirby-serie.
 • … enorme uitbreidings-DLC voor MONSTER HUNTER RISE en gratis downloadbare content voor Mario Golf: Super Rush.
 • … een nieuw lidmaatschapsplan voor Nintendo Switch Online dat toegang biedt tot een groeiende bibliotheek met klassieke Nintendo 64- en SEGA Genesis-games, evenals alle huidige voordelen van de service, zoals NES- en Super NES-games, exclusieve aanbiedingen zoals Tetris ® 99 en PAC-MAN 99, en meer.
 • … verschillende spannende nieuwe games van SQUARE ENIX zoals Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Chocobo GP en TRIANGLE STRATEGY.
 • … remakes en compilaties van nostalgische klassiekers, waaronder de in HD geremasterde Actraiser Renaissance, Shadowrun Trilogy en Castlevania Advance Collection, een compilatie met klassieke Castlevania-games van de Game Boy Advance- en Super NES-systemen.

Nick Chavez, Senior Vice President Sales, Marketing en Communicatie van Nintendo of America.

Nintendo Switch en zijn grote verscheidenheid aan games, die zijn zesde jaar ingaat, blijven ervaringen bieden voor verschillende soorten spelers. In deze nieuwste Nintendo Direct kijken we vooruit naar een jaar vol nieuwe games in bekende franchises, evenals unieke en opwindende titels van onze ontwikkelings- en publicatiepartners.

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Er komt eind oktober een nieuw lidmaatschapsplan naar Nintendo Switch Online met klassieke Nintendo 64- en SEGA Genesis-games. Naast alle voordelen van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, zoals online spelen, toegang tot een groeiende bibliotheek met NES- en Super NES-games en meer, kunnen leden bepaalde titels zoals Mario Kart 64 online spelen met maximaal vier spelers voor de eerste keer. tijd ooit (extra accessoires vereist; apart verkrijgbaar)! De volledige lijst met klassieke games die worden gelanceerd voor de uitgebreide service, met in de toekomst meer Nintendo 64- en SEGA Genesis-titels, is als volgt:

Lancering van Nintendo 64-games

 • Super Mario 64
 • The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 • Mario Kart 64
 • Star Fox 64
 • Sin and Punishment
 • Dr. Mario 64
 • Mario Tennis 64
 • WinBack
 • Yoshi’s Story

Aankomende Nintendo 64-games (er komen er nog meer!)

 • Banjo-Kazooie
 • Pokémon Snap
 • The Legend of Zelda: Majora’s Mask
 • Kirby 64: De kristallen scherven
 • Mario Golf
 • Papieren Mario
 • F-Zero X

Lancering van SEGA Genesis Games

 • Sonic the Hedgehog 2
 • Streets of Rage 2
 • Ecco de dolfijn
 • Castlevania: bloedlijnen
 • Contra: Hard Corps
 • Dr. Robotniks Mean Bean Machine
 • Gouden Bijl
 • Gunstar Heroes
 • M.U.S.H.A.
 • Phantasy Star IV
 • Ristar
 • Schijnkracht
 • Shinobi III: Terugkeer van de Ninja-meester
 • Strider

Nintendo Switch Online-leden kunnen op een later tijdstip ook twee nieuwe controllers pre-orderen die lijken op de originele Nintendo 64- en SEGA Genesis-controllers. Deze draadloze controllers kunnen worden gebruikt om deze klassieke games op Nintendo Switch Online te spelen. Meer details over Nintendo Switch Online + Expansion Pack, inclusief timing en prijs van de release, worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Kirby en het vergeten land:

Het volgende Kirby-avontuur op het Nintendo Switch-systeem wordt 3D! In dit nieuwe 3D-platformspel kunnen spelers vrij door gebieden navigeren met behulp van de bekende Kirby-kopieervaardigheden. Wat staat Kirby te wachten als hij een mysterieuze omgeving verkent vol verlaten gebouwen uit een vroegere beschaving? Ontdek wanneer Kirby and the Forgotten Land in het voorjaar van 2022 uitkomt voor Nintendo Switch.

Bayonetta 3

Een nieuwe trailer voor dit stijlvolle vervolg vol actie toonde voor het eerst gameplay en onthulde een nieuwe look voor Bayonetta en nieuwe mechanica, waaronder de mogelijkheid voor Bayonetta om demonen rechtstreeks te besturen. Bayonetta 3 wordt in 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch. Meer informatie over de game wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK

Capcom werkt momenteel aan een enorme, betaalde DLC-uitbreiding voor de populaire Nintendo Switch-game MONSTER HUNTER RISE. De uitbreiding bevat nieuw toegevoegde verhalen, locaties en monsters, evenals nieuw toegevoegde jachtacties en queesterang. MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK staat gepland voor een release in de zomer van 2022. Meer informatie over deze enorme uitbreiding zal in de toekomst worden onthuld. Vlieg in de tussentijd naar MONSTER HUNTER RISE tijdens de eerste verkoop van de game – die nu tot 23:59 uur plaatsvindt. PT op 3 oktober.

Splatoon 3

De volgende game in deze INK-redible-serie bevat nieuwe en terugkerende fasen in 4-v-4-gevechten, evenals nieuwe wapens die nog nooit eerder in de Splatoon-games zijn gezien. In de singleplayer-campagne van de game keren zoogdieren misschien terug … maar wat betekent dit? Kom meer te weten wanneer in de toekomst aanvullende details worden onthuld over Splatoon 3, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

Een betoverende ervaring van de creatieve geesten van YOKO TARO en Yosuke Saito staat op het punt zich te ontvouwen. In Voice of Cards: The Isle Dragon Roars van SQUARE ENIX gaan spelers de strijd aan in ervaringen die zichzelf onthullen door middel van kaarten, waaronder turn-based gevechten, waarbij hun vaardigheden – en een beetje geluk – de winnaar bepalen. Deze frisse kijk op tabletop-RPG’s wordt op 28 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch. Spelers kunnen later vandaag de gratis demo uitproberen en Voice of Cards: The Isle Dragon Roars pre-orderen!

Chocobo GP

Maak je klaar voor een nieuwe race-ervaring! Race als bekende FINAL FANTASY-personages zoals Chocobo en Gilgamesh met behulp van speciale karaktervaardigheden en Magicites om de concurrentie voorbij te rennen. Engine-aanpassingsopties zullen ook beschikbaar zijn, evenals lokale en online multiplayer. Maximaal 64 spelers kunnen deelnemen aan een toernooi in bracket-stijl om de racekampioen te bepalen! Chocobo GP wordt in 2022 exclusief voor Nintendo Switch gelanceerd.

DRIEHOEKSTRATEGIE

In februari stuurde SQUARE ENIX een enquête uit voor de demoversie van TRIANGLE STRATEGY. Sindsdien hebben de ontwikkelaars de game geüpdatet, met de nadruk op aanpassingen aan de moeilijkheidsgraad, evenals verbeteringen aan de beelden op het scherm, camerabediening en de mogelijkheid om eerdere gesprekken te bekijken. De verbluffende HD-2D-strategie RPG TRIANGLE STRATEGY wordt gelanceerd voor Nintendo Switch op 4 maart 2022.

Actrice Renaissance

De klassieke Super NES-game Actraiser keert terug op het Nintendo Switch-systeem, nu geremasterd in HD! In Actraiser Renaissance, versla monsters in de side-scrolling actiefase, Realm Acts, en cultiveer land in de wereldopbouwende creatiefase, Realm Management. Geniet van de geliefde originele partituur en een opnieuw gearrangeerde soundtrack met nieuwe muziek. Er wachten ook nieuwe fasen en eindbaasgevechten. Actraiser Renaissance wordt gelanceerd voor Nintendo Switch … later vandaag!

Dying Light 2 Stay Human – Cloud-versie

In Dying Light 2 Stay Human – Cloud Version beheers je zowel parkour als tactische gevechten om te overleven in deze meedogenloze actie-RPG in een open wereld. Verken alleen of met maximaal drie anderen in online coöp. Ontrafel de duistere geheimen van de machthebbers gedurende de dag en plunder ‘s nachts de holen van de geïnfecteerden. Kies een kant en bepaal het lot van de stad. Dying Light 2 Stay Human – Cloud-versie wordt gelanceerd voor Nintendo Switch op 4 februari 2022. Op dezelfde dag zal ook een gratis demo voor de game beschikbaar zijn. Maar dat is niet alles: de prequel, Dying Light: Platinum Edition, komt ook naar Nintendo Switch op 19 oktober. Pre-orders voor de prequel beginnen vandaag!

DELTARUNE Chapter 2

De nieuwe uitbreiding voor DELTARUNE Hoofdstuk 1 is gearriveerd! Betreed DELTARUNE Chapter 2 en beleef opnieuw een hilarisch en emotioneel verhaal in de mysterieuze Dark World. Spelers zullen alles ontwijken, van bollen garen tot ambulances en raketten, in creatieve aanvallen die zowel beginners als niet-zo-beginners aanspreken. DELTARUNE Chapter 2 zal later vandaag beschikbaar zijn als een gratis update voor eigenaren van DELTARUNE Chapter 1!

Animal Crossing: New Horizons-update

In november komt er een nieuwe gratis update naar Animal Crossing: New Horizons! Meer details zullen worden onthuld in een Animal Crossing: New Horizons Direct die in oktober wordt uitgezonden. Volg Isabelle op Twitter voor meer informatie!

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass DLC

Op 29 oktober arriveert de tweede golf Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass-content met een nieuw speelbaar personageduo, extra levels en emotionele nieuwe verhaalreeksen. Verdedig Hyrule als het eigenzinnige duo-personage Purah & Robbie en hun arsenaal aan oude technologie. Zie hoe plaatsen zoals het Colosseum en Kakariko Village er 100 jaar geleden uitzagen in nieuwe verhaalfasen. Leer meer over de Champions en de mysterieuze Guardian in emotionele nieuwe verhaalreeksen terwijl het gevecht om de toekomst van Hyrule voortduurt! Spelers die de Expansion Pass kopen, krijgen ook toegang tot Wave 1 van de DLC, die al beschikbaar is.

De laatste DLC-vechter in Super Smash Bros. Ultimate is…:

…wordt binnenkort onthuld! Masahiro Sakurai, de regisseur van de Super Smash Bros. Ultimate-game, zal een laatste ‘Mr. Sakurai Presents”-video op 5 oktober waarin de laatste DLC-jager wordt onthuld. Dit is de laatste presentatie over Super Smash Bros. Ultimate DLC, dus zorg dat je erbij bent!

Mario Party-supersterren

Het is bijna tijd voor Mario Party Superstars, dat op 29 oktober uitkomt voor Nintendo Switch! Naast de Mario Party-modus, waarin verschillende klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk terugkeren, waaronder Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island en Horror Land, zal Mario Party Superstars ook de minigame-modus Mt. Minigames bevatten, die onder andere de competitieve Survival-cursus en de coöperatieve multiplayer-cursus Tag Match.

Mario Golf: Super Rush DLC:

VOOR! Er komt meer gratis content naar Mario Golf: Super Rush. Later vandaag worden er twee nieuwe speelbare personages aan het spel toegevoegd: Koopa Troopa en Ninji! Naast deze personages worden twee nieuwe cursussen toegevoegd – de besneeuwde BlusteryBasin en de in de woestijn gelegen Spiky Palms – evenals de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad van de CPU-tegenstanders te veranderen. Download al deze nieuwe content in Mario Golf: Super Rush later vandaag!

Disco Elysium – The Final Cut

In dit baanbrekende rollenspelavontuur ondervraag je mensen en ontdek je aanwijzingen met behulp van 24 innerlijke vaardigheden. Het gedrag en de beschikbare keuzes van de speler zullen veranderen afhankelijk van hoe ze deze vaardigheden ontwikkelen, wat direct van invloed is op hoe het verhaal vordert. Disco Elysium – The Final Cut wordt digitaal gelanceerd op Nintendo Switch op 12 oktober. De fysieke versie van de game wordt begin 2022 gelanceerd. Pre-orders voor de digitale versie beginnen vandaag!

STAR WARS: Ridders van de Oude Republiek

Er komt een geliefde Star Wars-game naar de Nintendo Switch! Schiet op naar boeiende planeten en bundel je krachten met Jedi, droids en outcasts in deze mix van actie, rollenspel en avontuur. STAR WARS: Knights of the Old Republic wordt op 11 november gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders voor de game starten later vandaag!

Castlevania Advance Collection

Castlevania Advance Collection bevat vier klassieke Castlevania-games – Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance, Castlevania: Aria of Sorrow en Castlevania: Dracula X – met dodelijk mooie graphics en angstaanjagende epische muziek. Rewind, Quick Save en Button Mapping-functies zullen ook de strijd tegen het kwaad opvoeren. Alle regionale versies van elk spel, evenals een galerijmodus met nooit eerder vertoonde kunstwerken, zijn inbegrepen. Castlevania Advance Collection wordt gelanceerd voor Nintendo Switch … later vandaag!

Disney Magical World 2: Enchanted Edition

Spelers worden uitgenodigd om in een magische wereld te leven met Mickey Mouse en tientallen Disney-personages! Breng tijd door met Disney-vrienden, maak grillige kostuums en meubels en verken heerlijke werelden met Disney-thema. Alle downloadbare content van de originele Nintendo 3DS-versie wordt ook meegeleverd wanneer Disney Magical World 2: Enchanted Edition deze feestdagen voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Shadowrun-trilogie

Cyberpunk ontmoet fantasie in deze verzameling cult-klassieke RPG’s met drie games. Als een Shadowrunner-huurling verkennen spelers een dystopische toekomst waarin magie opnieuw is ontwaakt en fantasiewezens weer tot leven zijn gekomen. Meeslepende vertakkende verhalen, op vaardigheden gebaseerde karaktergroei en aangrijpende turn-based tactische gevechten wachten op je in Shadowrun Trilogy, die in 2022 voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Shin Megami Tensei V

Spelers die enthousiast zijn om in deze volgende titel in de veelgeprezen Shin Megami Tensei-serie te duiken, kunnen de game vanaf vandaag pre-orderen! Shin Megami Tensei V wordt op 12 november exclusief uitgebracht voor Nintendo Switch.

Rune Fabriek 5:

In Rune Factory 5 kunnen spelers gewassen verbouwen, monsters temmen en samenwerken met stedelingen om een ​​enorme wereld te verkennen. Maar als ze niet op avontuur zijn, kunnen ze ook vriendschap en liefde vinden tussen een kleurrijke cast van personages. Rune Factory 5 wordt gelanceerd voor Nintendo Switch op 22 maart 2022.

Arcade Archief PAC-MAN / Arcade Archief XEVIOUS

Twee klassieke NAMCO-games komen naar de Nintendo Switch als onderdeel van de Arcade Archives-serie. Speel arcadehits PAC-MAN en XEVIOUS thuis of onderweg wanneer ze allebei uitkomen voor Nintendo Switch … later vandaag!

De Nintendo Direct-presentatie bevatte ook een montage van aankomende Nintendo Switch-games, waaronder HOT WHEELS UNLEASHED, een supersnelle racer die op 30 september wordt gelanceerd en waarmee spelers de beste voertuigen in het Hot Wheels-universum kunnen verzamelen, spectaculaire circuits kunnen bouwen en kunnen duiken in races met een hoog octaangehalte; Surviving the Aftermath, een procedureel gegenereerd wereldbouwspel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische toekomst, die deze winter wordt gelanceerd; en Wreckfest, een racespel met een sloopderby-thema met modellering van schade aan het zachte lichaam, geavanceerde rijdynamiek en diepgaande voertuigupgrades, die dit najaar wordt gelanceerd voor het Nintendo Switch-systeem.

Vergeet niet dat de Nintendo Switch ouderlijk toezicht biedt waarmee volwassenen de inhoud kunnen beheren waartoe hun kinderen toegang hebben. Ga voor meer informatie over andere functies naar https://www.nintendo.com/switch

Ad