Nintendo @ Dutch Comic Con Winter Edition!

Nintendo @ Dutch Comic Con Winter Edition!

Tijdens Mario zijn spannende wereldreis langs vele koninkrijken boordevol geheimen en verrassingen in Super Mario Odyssey, maakt hij nog een tussenstop op Dutch Comic Con Winter Edition om de bezoekers te verrassen met een unieke ervaring van deze game.

Ook kan je op de Nintendo-stand van nog meer prachtige Nintendo Switch en Nintendo 3DS titels genieten. Onder andere The Elder Scrolls V: Skyrim® is speelbaar op Dutch Comic Con, net als Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon en Fire Emblem Warriors voor de Nintendo 3DS-familie.

Centraal op de stand kun je jouw game-skills laten zien in onze Battle Arena waar diverse competities gaan plaatsvinden. Durf jij het aan?

Volgende competities vinden plaats op de Nintendo-stand:

Zaterdag 18 november (11.30 uur) en zondag 19 november (15:00 uur)- Mario Kart 8 Deluxe Toernooi

Mario Kart-fans kunnen deelnemen aan een Mario Kart 8 Deluxe Toernooi dat op beide dagen plaatsvindt tijdens Dutch Comic Con Winter Edition. Deelnemers kunnen zich voor deze race-wedstrijd vanaf 10:00 uur inschrijven op de Nintendo-stand. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. Wees er dus op tijd bij!

Zaterdag 18 november (16:00 uur) – ARMS Toernooi

Op zaterdag 18 november kunnen bezoekers duelleren in een potje ARMS. Zin om klappen uit te delen met tactische elastische armen, schrijf je dan vanaf 10:00 uur in bij de Nintendo-stand om deel te nemen. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt.

Wie weet word jij ARMS-kampioen van Dutch Comic Con Winter Edition!

Zaterdag 18 november (14:00 uur) – Pokkén Tournament DX Toernooi

Op zaterdag 18 november kunnen Pokémon-fans aan de slag met Pokkén Tournament DX in het eerste Pokkén Tournament DX Toernooi. Inschrijvingen starten om 10:00 uur op de Nintendo-stand. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. 

Zondag 19 november –Officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap

-Voorrondes: 10:30 uur op de Nintendo Stand

-Finale: 13:00 uur op het Gaming podium van Dutch Comic Con Winter Edition

Tijdens Dutch Comic Con Winter Edition vindt de Grote finale plaats van het Officiele Nederlands Splatoon 2-kampioenschap. De beste inktvissenteams van Nederland nemen het tijdens Dutch Comic Con Winter Edition tegen elkaar op. Wie gaat naar huis met de fel begeerde titel van de winnaar van het officiële Nederlands Splatoon 2-kampioenschap en plaatst zich zo voor de Europese finale in 2018? Kom onze finalisten aanmoedigen tijdens deze spannende inktgevechten!

Dutch Comic Con vindt plaats op 18 en 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Houd de social media-kanalen van Nintendo Nederland in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

www.facebook.com/NintendoSwitchNL
www.facebook.com/splatoonNL
www.instagram.com/NintendoSwitchNL

Nintendo hoopt je daar te zien!

Ad