Nintendo eShop: Nieuwjaarsaanbiedingen

Nintendo eShop: Nieuwjaarsaanbiedingen

In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content downloaden op je Nintendo Switch, Nintendo 3DS of Wii U. Alle content kun je trouwens ook downloaden via de Nintendo-website.

2018 is begonnen, en om dat te vieren zijn er tijdens de nieuwjaarsaanbiedingen een aantal van de beste games voor de Nintendo Switch in de aanbieding. Daarbovenop kunnen My Nintendo-leden tot wel 50% korting krijgen op bepaalde games voor de diverse Nintendo 3DS-systemen en de Wii U.

Wil je gebruik kunnen maken van alle aanbiedingen?

Zorg er dan voor dat je Nintendo Network ID is gekoppeld aan een Nintendo-account. Je kunt je Nintendo Network ID heel gemakkelijk aan je Nintendo-account koppelen.

Als je nog geen Nintendo-account hebt, maak dan hier gratis een Nintendo-account aan.Check hieronder de meest interessante aanbiedingen en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de complete lijst te bekijken voordat de festiviteiten eindigen op 11 januari.

Voor alle aanbiedingen zie; http://www.nintendo.nl/Nieuws/2018/januari/Nintendo-eShop-Nieuwjaarsaanbiedingen-1323916.html 

My Nintendo

Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via de Nintendo-website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

Nintendo-account

Om games via de officiële Nintendo of Europe-website aan te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com  om je gratis te registreren!

Ad