Nintendo heeft aangekondigd dat Dragalia Lost wordt stopgezet

Nintendo heeft aangekondigd dat Dragalia Lost wordt stopgezet

Nintendo heeft aangekondigd dat Dragalia Lost, een behoorlijk fatsoenlijke mobiele game, zou worden stopgezet. CyGames heeft de mobiele actie-RPG gemaakt, die voor het eerst werd uitgebracht in 2018. Volgens een bericht op de officiƫle website van de game zal de hoofdcampagne Dragalia Lost in juli worden voltooid met deel twee van hoofdstuk 26. Daarna is gelanceerd, wordt de service van de game op een later tijdstip stopgezet.

“We willen al onze spelers, vroeger en nu, bedanken voor jullie liefde voor en steun aan Dragalia Lost sinds de introductie”, aldus het bedrijf.

Over de toekomst van Dragalia Lost

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het spel Dragalia Lost te spelen.

Dit bericht is bedoeld om gamers te informeren over de toekomst van de game.

De primaire campagne van Dragalia Lost wordt in juli 2022 afgesloten met deel twee van hoofdstuk 26, het laatste en climaxhoofdstuk van de langlopende saga. Nadat de hoofdcampagne voorbij is, wordt de service van de game op een later tijdstip stopgezet. Een volgend bericht zal meer informatie geven over de dienstregeling voor het einde van de dienst.

Behalve die voor de hoofdcampagne en bepaalde doelen, krijgt de game geen nieuwe inhoudsupdates zodra de laatste groep nieuwe avonturiers is geĆÆntroduceerd in een summon-showcase die gepland staat op 31/03/2022 om 07:00 uur. Houd er rekening mee dat summon-showcases voor bestaande avonturiers en draken, evenals opwekkingen van evenementen, toegankelijk zijn totdat de service niet langer beschikbaar is.

De Dragalia Lost-crew wil al onze spelers, vroeger en nu, bedanken voor hun voortdurende liefde en steun voor het spel sinds het begin. We hopen oprecht dat je genoten hebt van je tijd met het spel sinds je het voor het eerst begon te spelen, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je dit zo lang mogelijk doet.”