Nintendo heeft Advance Wars en Style Savvy-handelsmerken aangevraagd

Nintendo heeft Advance Wars en Style Savvy-handelsmerken aangevraagd

Nintendo Co., Ltd. heeft een Advance Wars-handelsmerk en Style Savvy-handelsmerken aangevraagd in Japan.

Over Advance Wars

Voor degenen die niet bekend zijn met Advance Wars;

video
play-rounded-fill

Video credits; IGN

Dit betekent oorlog! Vijandelijke troepen verzamelen zich aan je grenzen, dus neem het commando over grond-, lucht- en zeekrachten en keer de aanvallen van de vijand af op meer dan 100 slagvelden.

Advance Wars is de veelgeprezen vechtsimulatie die een grote impact heeft gehad op Game Boy Advance, waarbij tactische turn-based strategie wordt gecombineerd met bevredigende, toegankelijke gameplay.

Over Style Savvy

Ja, een titel die hier ook niet bekend klonk; Style Savvy, bekend in de PAL-regio zoals Nintendo presenteert: Style Boutique, is een modevideospel ontwikkeld door Syn Sophia en uitgegeven door Nintendo.

video
play-rounded-fill

Het werd uitgebracht voor de Nintendo DS op 23 oktober 2008 in Japan, op 23 oktober 2009 in Europa en 2 november 2009 in Noord-Amerika.

De game wordt opgevolgd door drie sequels voor de Nintendo 3DS, genaamd Style Savvy: Trendsetters, Style Savvy: Fashion Forward en Style Savvy: Styling Star.

Over de handelsmerken

De handelsmerktoepassing omvat ‘videogameprogramma’, ‘downloadbaar videogameprogramma’ en ‘programma voor smartphone’ in het bedoelde gebruik.

Ad