Nintendo heeft een N64-handelsmerk aangevraagd

Nintendo heeft een N64-handelsmerk aangevraagd

Nintendo heeft onlangs een handelsmerk aangevraagd voor de iconische Nintendo 64 die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1996. De doeleinden voor het handelsmerk omvatten een aantal dingen, waaronder een videogameprogramma, controller voor spelcomputer, joystick voor videogamemachine, tv-spelmachine en meer.

Dit suggereert dat Nintendo hard zou kunnen werken om de N64 Mini te produceren na het succes van de NES Mini en SNES Mini.

Een N64 Mini – dat zou ik kopen!

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van de Nintendo Classic’s voor de NES en de SNES, maar veel mensen hebben ze dankzij emulatie in betere vormen. Denk aan Raspberry Pi’s enzovoort. Maar die apparaten zijn niet krachtig genoeg om Nintendo 64 fatsoenlijk en nauwkeurig na te bootsen middels emulatie.

Naast dat punt; De Nintendo 64 was de console die ik persoonlijk zag toen deze voor het eerst werd tentoongesteld in de RAI in Amsterdam en ik zal mijn eerste Mario 64-ervaring nooit vergeten. De N64 heeft een geweldige plek in mijn hart en had zo’n geweldige spelbibliotheek.

Dus, by all means, shut up and take my money Nintendo!