Nintendo is aan het werven voor Nintendo Pictures

Nintendo is aan het werven voor Nintendo Pictures

Na de aankoop eerder dit jaar is Nintendo momenteel op zoek naar werknemers voor zijn nieuwe bedrijf voor visuele creatie, Nintendo Pictures.

De aankondiging werd gedaan op het officiĆ«le Japanse Twitter-account van het bedrijf, waarin stond dat het bedrijf momenteel rekruteert voor “verschillende banen” die verband houden met “planning en productie van animatievideo’s”. Een bezoek aan de officiĆ«le website geeft aan dat ze zowel fulltime als freelancer-mogelijkheden beschikbaar hebben, zoals productiemanager, 3DCG-ontwerper, storyboard-maker en anderen.

Over Nintendo Pictures

Nintendo Pictures Co., Ltd., een dochteronderneming van de Nintendo Group, ontwerpt en produceert films op basis van intellectueel eigendom van Nintendo. We zijn nu op zoek naar verschillende functies gekoppeld aan de ontwikkeling en productie van animatievideo’s. Meld je aan als je geĆÆnteresseerd bent in het maken van films waar consumenten over de hele wereld van kunnen genieten.

In de toekomst zal het fascinerend zijn om te zien hoe dit bedrijf groeit en welke aanvullende Nintendo-gerelateerde animatieprojecten het op tafel brengt.