Nintendo Minute – Animal Crossing: New Horizons Monopoly Gameplay

Nintendo Minute – Animal Crossing: New Horizons Monopoly Gameplay

Games zijn er in alle soorten en maten. Laten we eens kijken naar wat tafelplezier met Animal Crossing: New Horizons Monopoly dankzij de Nintendo Minute-crew!

Kit en Krysta zijn deze week terug met een nieuwe video met het door Nintendo gelicentieerde bordspel. Zoals eerder gemeld, zorgt deze aanpassing van het populaire Monopoly-spel ervoor dat spelers insecten, vissen, fossielen en fruit verzamelen om de meeste Nook Miles te verdienen.

video
play-rounded-fill

Animal Crossing: New Horizons Monopoly

Nintendo Minute is nooit een minuut! We spelen vandaag Animal Crossing: New Horizons Monopoly met enkele speciale gasten en het is zo leuk!

Dit is absoluut niet de versie van Monopoly waarmee je bent opgegroeid en er zijn talloze superleuke details te ontdekken terwijl je het spel speelt. Laat ons weten of je dit gaat proberen. Zoals altijd, heel erg bedankt voor het kijken en we zien je volgende week!

In dit Monopoly-bordspel kunnen spelers genieten van het eilandleven en zich onderdompelen in een kleurrijke en creatieve wereld die is geïnspireerd op de game Animal Crossing™: New Horizons.

Door over het bord te bewegen met tokens die zijn geïnspireerd op de videogame, voltooien spelers eilandtaken en ontmoeten ze andere personages. In plaats van eigendommen te kopen en huur te betalen, verzamelen spelers insecten, vissen, fossielen en fruit. Ze kunnen ook stoppen bij Nook’s Cranny en Bells verzilveren om versieringen te kopen. Decoraties zijn Nook Miles waard en de speler met de meeste Nook Miles wint het spel.

Het Monopoly Animal Crossing: New Horizons-bordspel wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar en is een leuke binnenactiviteit voor kinderen.

Kenmerken

  • MONOPOLY-SPEL ONTMOET ANIMAL CROSSING: deze variant op de klassieke Monopoly-gameplay bevat illustraties, personages en thema’s die zijn geïnspireerd op Nintendo’s Animal Crossing New Horizons
  • LEUK SPEL VOOR KINDEREN: In deze editie van het Monopoly-spel bezoeken kinderen eilanden en verzamelen ze middelen zoals insecten, vissen, fossielen en fruit. Verkoop vervolgens eilandbronnen voor Bells, koop decoraties en verdien Nook Miles om te winnen
  • MONOPOLY TOKENS: beweeg over het bord als een van de 4 op Animal Crossing New Horizons geïnspireerde tokens. Naast de genummerde dobbelsteen is er een Nook’s Cranny-dobbelsteen die bepaalt welk type grondstoffen kan worden verkocht
  • VAARDIGHEIDSKAARTEN: na de eerste reis rond het Monopoly-spelbord kunnen spelers een vaardigheidskaart kiezen met een vaardigheid die ze de rest van het spel kunnen gebruiken
  • LEUK VERJAARDAGSCADEAU VOOR KINDEREN 8 EN UP: Het Monopoly Animal Crossing New Horizons Edition-bordspel is een geweldige keuze voor een spelletjesavond met het gezin, en het is ook leuk voor kinderen om binnenshuis te doen
  • Inclusief spelbord, 4 karakterfiches, 4 vaardigheidskaarten, 35 decoratiekaarten, 14 kanskaarten, 14 Nook Miles-kaarten, 160 grondstoffiches, 40 vijfbelmunten, 54 belmunten, 40 spelerfiches, 1 genummerde dobbelsteen, 1 Nook’s Cranny dobbelsteen, etiketvel en spelregels.

Animal Crossing: New Horizons Monopoly is nu beschikbaar!

Ad