Nintendo Multiplayer Festival Europa

Nintendo Multiplayer Festival Europa

Samenvatting:

Maak je klaar voor een opwindend game-avontuur, want Nintendo kondigt een multiplayerfestival voor Europa aan, exclusief op het Nintendo Switch-platform. Dit festival belooft tal van spannende promoties, kortingen en gratis games voor alle Switch-gebruikers. Van 1 tot en met 31 augustus kunnen spelers zich onderdompelen in de sensatie van multiplayer-gaming en genieten van een overvloed aan voordelen.


Multiplayerfestival Europa

Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een ongeëvenaard gaming-extravaganza terwijl Nintendo zijn langverwachte Multiplayer Festival aankondigt, exclusief voor Europa op het geliefde Nintendo Switch-platform. Dit festival, dat loopt van 1 tot 31 augustus, is een viering van het plezier van multiplayergaming en biedt een groot aantal spannende promoties, kortingen en gratis games voor spelers van alle leeftijden en interesses.

Gouden puntenpromotie:

Tijdens het Multiplayer Festival haalt Nintendo alles uit de kast om spelers te belonen met een verleidelijke Gold Points-promotie. Elke keer dat je een Nintendo Switch-game koopt, verdien je gouden punten, die je tijdens het afrekenen kunt inwisselen voor toekomstige aankopen in de Nintendo eShop. De kers op de taart? Nintendo Switch Online-leden krijgen een verwennerij met maar liefst 20% terug in gouden punten op geselecteerde multiplayer-game-aankopen, waaronder geliefde titels zoals Nintendo Switch Sports, Super Smash Bros. Ultimate en Mario Kart 8 Deluxe. Maar vrees niet, ook niet-leden kunnen hun hart ophalen met een genereuze 10% terug in Gold Points op deze aankopen. Het is tijd om die controllers gereed te maken en het volledige potentieel van multiplayer-gaming te benutten.

Multiplayer-aanbieding:

Het Multiplayer Festival brengt een golf van opwinding met zich mee in de vorm van de Multiplayer Sale, die loopt van 17 tot 27 augustus. Bereid je voor om in een enorme oceaan van multiplayer-gaming te duiken, want honderden titels zullen beschikbaar zijn tegen onweerstaanbare kortingen. Of je nu hebt gedroomd van het bouwen van je perfecte toevluchtsoord op het eiland in Animal Crossing: New Horizons, Luigi helpen bij zijn huiveringwekkende zoektocht in Luigi’s Mansion 3, of kameraadschap ervaren in Kirby Star Allies, dit is je kans om je fantasieën over games uit te leven. En laten we Mario Party Superstars niet vergeten, een nostalgische reis langs klassieke borden en minigames uit het Nintendo 64-tijdperk. Mis deze kans niet om uw gamebibliotheek te verrijken met onvergetelijke ervaringen.

Gratis multiplayer-spellen:

Oproep aan alle Nintendo Switch Online-leden! Bereid je voor op de ultieme gaming-bonanza tijdens de Game Trials, gepland van 25 augustus tot het einde van het festival. Dit exclusieve evenement geeft je geheel gratis toegang tot drie spannende multiplayer-spellen. De line-up met gratis titels wordt op 21 augustus onthuld, waardoor de verwachting wordt gewekt voor een boeiende game-ervaring. Het is tijd om je vrienden te verzamelen en je spelvaardigheden te laten zien terwijl je de werelden van deze gratis multiplayer-spellen verkent. Bereid je voor op onvergetelijke herinneringen en epische overwinningen!

Voordelen voor Nintendo Switch Online-leden:

Nintendo Switch Online-leden hebben een overvloed aan voordelen te wachten tijdens het Multiplayer Festival. Deelnemen aan multiplayer-games die online functies ondersteunen, levert spelers bonusplatinapunten op, waardoor extra voordelen worden ontgrendeld naast de Gold Points-promotie. Bovendien profiteren leden tot 31 augustus van het gemak van gratis expresbezorging in de My Nintendo Store, zodat ze snel toegang hebben tot gamingbenodigdheden. Maar dat is nog niet alles: tot 16 augustus kunnen Nintendo Switch Online-leden ook NES-controllers kopen met een ongelooflijke korting van 50%. Duik in deze reeks exclusieve voordelen en til uw gamereis naar nieuwe hoogten.

Conclusie:

Kortom, het Nintendo Multiplayer Festival op de Switch is een groots feest van gedeelde game-ervaringen en kameraadschap. Met de verleidelijke Gold Points-promotie, kortingen op multiplayer-games tijdens de Multiplayer Sale en de belofte van gratis multiplayer-games tijdens de Game Trials, hebben spelers tal van redenen om zich te verheugen. Nintendo Switch Online-leden ontvangen een extra dosis voordelen, waardoor dit festival nog meer de moeite waard wordt. Noteer in uw agenda en begin aan dit spannende game-avontuur, want Nintendo levert opnieuw een ongeëvenaard gaming-extravaganza.

Veelgestelde vragen:
  • 1. V: Hoe kan ik gouden punten verdienen tijdens het Multiplayer Festival?
    • A: Gouden punten verdienen is eenvoudig: elke keer dat je een Nintendo Switch-game koopt, verzamel je gouden punten, die je kunt inwisselen voor toekomstige aankopen in de Nintendo eShop.
  • 2. V: Kunnen niet-leden deelnemen aan de Multiplayer Festival-promoties?
    • A: Absoluut! Hoewel Nintendo Switch Online-leden enkele exclusieve voordelen genieten, kunnen niet-leden nog steeds 10% terugverdienen in gouden punten en profiteren van kortingen voor de multiplayer-uitverkoop.
  • 3. V: Welke voordelen krijgen Nintendo Switch Online-leden tijdens het festival?
    • A: Nintendo Switch Online-leden ontvangen exclusieve voordelen, waaronder 20% terug in gouden punten voor bepaalde aankopen van multiplayer-games, platina-bonuspunten voor het spelen van multiplayer-games en gratis expresbezorging in de My Nintendo Store.
  • 4. V: Hoe krijg ik toegang tot de gratis multiplayer-games tijdens de Game Trials?
    • A: Als je een Nintendo Switch Online-lid bent, heb je toegang tot de gratis multiplayer-games tijdens de Game Trials, die beschikbaar zijn van 25 augustus tot het einde van het festival.
  • 5. V: Wanneer vindt het Multiplayer Festival plaats?
    • A: Het Nintendo Multiplayer Festival vindt plaats van 1 tot 31 augustus, dus zorg ervoor dat je dit spannende evenement in je agenda zet.