Nintendo Pictures is de nieuwe naam van de nieuw verworven Dynamo Pictures

Nintendo Pictures is de nieuwe naam van de nieuw verworven Dynamo Pictures

Na eerder dit jaar te hebben gehoord over de aankoop, heeft Nintendo nu een website gemaakt voor Nintendo Pictures, het visuele contentbedrijf dat het kocht. “Nintendo Pictures” zal een bedrijf zijn dat vroeger Dynamo Picture” heette en zich zal richten op het maken van “Visual Content” met Nintendo IP. Dit heeft waarschijnlijk te maken met animatie of soortgelijke projecten, aangezien Nintendo en Dynamo Pictures heeft eerder samengewerkt om korte animatiefilms en tussenfilmpjes van games te maken.

Wat te verwachten van Nintendo Pictures

Er staat een korte boodschap over Nintendo’s plannen, die Google als volgt vertaalt:

“Nintendo Pictures Co., Ltd. is een bedrijf dat video’s maakt en is eigendom van Nintendo Co., Ltd.

We willen dat mensen over de hele wereld via video’s meer te weten komen over Nintendo-personages, en we willen unieke video’s maken die mensen zich lang zullen herinneren.

Om dit te doen, zullen al onze medewerkers altijd nadenken over wat onze klanten over de hele wereld interessant zullen vinden. We zullen ook hard werken om een ​​organisatie op te bouwen die kan blijven groeien door video’s te maken waarin mensen geïnteresseerd zijn.

We zullen onszelf blijven pushen om klanten over de hele wereld unieke en verrassende afbeeldingen te blijven geven die generaties en tijdperken overspannen.”

Ad