Nintendo Power Podcast – Aflevering 25

Nintendo Power Podcast – Aflevering 25

Er is een nieuwe aflevering van de Nintendo Power-podcast van Nintendo uitgebracht. In aflevering 25 is Animal Crossing New Horizons het onderwerp van discussie.

Chris Slate praat met Bill Hutchens en Kristen Copeland van Nintendo Treehouse en Anthony Foster van het sociale mediateam van Nintendo of America over alle dingen die ze graag doen tijdens hun vakantie op een onbewoond eiland.

video

Whoa, daar – waarom zo’n haast? De Animal Crossing ™: New Horizons-game wordt gelanceerd in minder dan een maand, dus het is tijd om te vertragen en weg te glijden in een eilandstaat.

Details van de aflevering

In deze aflevering spreekt gastheer Chris Slate met Bill Hutchens en Kristen Copeland van Nintendo Treehouse en Anthony Foster van het sociale mediateam van Nintendo of America over alle dingen die ze graag doen op hun verlaten eiland.

Als dat je niet in de vakantiemodus brengt, probeer dan te luisteren naar het muzieknummer van Animal Crossing: New Horizons aan het einde van de aflevering. De groep beveelt ook hun favoriete recente games aan, doet de Warp Zone Quiz en kiest hun beste titels voor het Nintendo Switch ™ -systeem. 

Tijdcodes

00:49 – Animal Crossing: New Horizons
18:40 – Puls van de speler
22:40 – Pro’s Picks
28:56 – Warp Zone Quiz
31:55 – Spelvoorspelling

Speciale traktatie

Als je aan het einde van de aflevering blijft, kun je een nieuw nummer van Animal Crossing New Horizons horen.