Nintendo Power Podcast Game Club – Luigi’s Mansion 3

Nintendo Power Podcast Game Club – Luigi’s Mansion 3

Nintendo heeft bevestigd dat in de volgende aflevering van The Nintendo Power Podcast de terugkeer van de Game Club zal plaatsvinden.

Omdat het oktober is en de maand Halloween, lijkt het passend dat de game die is gekozen voor de Game Club van deze maand de griezelige en enorm plezierige Luigi’s Mansion 3 voor het Nintendo Switch-systeem is.

Het bedrijf zegt dat jullie allemaal welkom zijn om je favoriete momenten uit de game te delen en dat ze ze mogelijk in de show laten zien.

Ga voor griezelig met Luigi!

Een ontspannen hotelvakantie … Wat kan er misgaan?

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie in Luigi’s Mansion 3 voor Nintendo Switch!

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden wanneer ze een uitnodiging voor een luxe hotel ontvangt. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en zijn vrienden te vangen.

Met nogmaals de hulp van professor E. Gadd reist de onwillige en laffe held Luigi de verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op en neer om ze te redden.

Gebruik de geüpgradede Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten dicht te slaan en weg te blazen, of roep Gooigi op, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan overwinnen. Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk een.

Ad